3vs1

CoxII Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.06.2007, 16:23    Pytanie
A więc chciałbym się na początku przywitać jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałośc jakby coś źle robił (pisał).Mój problem polega na tym że mój głowny rozgrywający ulubieniec publiczności bramkostrzelny i często asystujący zawodnik wychowanek klubu a co najważniejsze kapitan zespołu jest skłocony z 3 graczami :/ JEden z nich przebywa na wypożyczeniu i już niedługo opuści klub więc o niego najmniej chodzi.Drugi skłocony z nim zawodnik to mój bramkarz(mam dwóch równorzędnych bramkarzy więc nie mówie że on jest niezastąpiony ale jest ważnym elementem).Ostatni to mój przydatny napastik aczkolwiek nie najlepszy (15 bramek w sezonie na 26 meczy).JEst tak od poczatku sezonu i zaczyna mnie to irytować.Próbowałem róznych metod przenosiłem piłkarzy do rezerw dałem nowe kontrakty a ty sezon dobiega końca i nic.Więc proszę o jakieś jeszcze rady bo jeżeli to się nie skończy będę musiał sprzedać moją gwiazdę albo trzy moje gwiazdeczki a tego niechcę i z góry dziękuję .

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
06.06.2007 16:31    #1
poczekaj za pare miesiecy sie sami pogodza.musisz byc cierpliwy.

szudow Partyzant

0
06.06.2007 16:33    #2
poczekaj az wypozyczony wroci do swojego klubu skoro masz 2 rownozednych bramkarzy to sprzedaj jednego jesli nie chcesz to poczekaj moze sami sie pogodza

r10gregor Młody aktywista

0
06.06.2007 19:42    #3
Taa sami.. Poprostu jezeli wyjdzie w mediach komunikat ze sie znów kłócą to ten który zaczepił powinien dostac kare 1 tygodnia bez pensji za ,,Nieprofesjonalne zachowanie" i po sprawie..

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution