Błąd "Galerii Sław" :((

Martines79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.12.2006, 22:13    Pytanie
Po zainstalowaniu łaty zresetowaly mi sie osiagniecia w Galerii Sław mimo iz w podgladzie mojego profilu nadal mam ukazany prawidlowy przebieg mojej pracy w klubie i ilosc zdobytych mistrzostw pucharow itp.Gram 7my sezon w klubie,zdobylem 4 razy mistrza a po wgraniu łaty pokazuje mi ze mistrzostwo kraju ,lige mistrzow zdobylem tylko raz:((((((

Po za tym,nie wiem,ale mam takie wrazenie ze gdy moj zawodnik przebywal na wypozyczeniu to nie wzrastaja mu atrubuty ( tak mi sie zdawalo ze bylo przed wgraniem laty teraz nie wiem bo wypozyczonych nie mam).

Pazza Inter Proletariat

0
23.12.2006 23:28    #1
1. Nie wiem dlaczego.
2. Możliwe ze nie są wystawani 1 składzie tylko rezerwach też tak miałem Białkowskim gdy go wypożyczyłem do Norwich na sezon. Najlepiej zawodnika wyślij do 3 ligowca ewentualnie do 2 ligowca albo do Polski(jeśli masz filie w Polsce)

Martines79 Partyzant

0
23.12.2006 23:35    #2
Pazza ale co to ma do rzeczy??:)

Martines79 Partyzant

0
23.12.2006 23:37    #3
ahaaa,mowisz o wypozyczeniu,myslalem ze o galerii:)sorka.
No cos jest z tym wypozyczeniem bo gdy Adu wypozyczylem( nie mialem miejsca na 4go obcokrajowca a kerlon mial niedlugo dostac obywatelstwo) ,a wypozyczylem Adu do Lyonu to po roku wrocil o niebo slabszy niz przed wypozyczeniem a zagral w sezonie ponad 30 meczy w barwach Lyonu!

Włuczykij Partyzant

0
24.12.2006 10:59    #4
1. może to być spowodowane tym, że zaczełeś grę na wersji 7.0.0, zainstalowałeś patcha 7.0.1 i włączyłeś grę. Save może nie być kompatybilny i może coś się w nim zwalić.

predaktor Młody aktywista

0
24.12.2006 12:18    #5
Może po prostu nie masz wlaczonej ligi do ktorej go wypozyczyles.Najlepiej wypożyczac tam ,gdzie masz wlaczona lige grywalna.Widac jak staty rosna.

Martines79 Partyzant

0
24.12.2006 22:32    #6
No to cholery niech robia takie patche co sa kompatybilne z save,albo niech dopracowuja gry by nie wymagaly patchy a nie robia na odpieprz.

Nie po to jade juz 8my sezon by pozostalo mi w galeri 1 osiagniecie a od poczatku nie chce mi sie zaczynac bo mi szkoda :/

pawel92sul Partyzant

0
24.12.2006 22:52    #7
co do galerii sław to myślę, że lepiej by było gdyby za zdobycie Ligi Mistrzów lub innego europejskiego pucharu i turnieju międzynarodowego powinno być więcej punktów gdy grasz klubem o mniejszej reputacji, a mniej gdy o większej reputacji

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.12.2006 23:15    #8
pawel92sul: a czy to jest różnica czy klub jest o mniejszej reputacji czy większej? W tej chwili jest klubem najlepszym, choć pewnie przy najbliższej potyczce z teor. "lepszym" zespołem przegrałby.
martines79: wydaje mi się, że przesadzasz. Prawdą jest, że powinni dopracować tę grę, jednak my jesteśmy, graczami i jeżeli powiedziałbyś im: "zróbcie wreszcie to porządnie", oni mogliby odpowiedzieć: "jeżeli coś ci się nie podoba to zrób lepszą grę!". Jak już napisałem powinieneś się dostosować.

Martines79 Partyzant

0
24.12.2006 23:27    #9
Wieeem,ale wkurzylo mnie to.Męcze sie by grac jak najlepiej i zdobywac trofea a tu nagle BACH,po zrobieniu update ostalo mi sie 1 ,wkurza to troche:/

Ale poszedlem na calosc i zaczalem jednak grac od nowa,oczywiscie moim ulubionym klubem Barcelonka i mam budżet transferowy uwaga...cale 3.5mln funtow hahaha:)
sie nakupuje:)
Ale zaraz na odstrzal idze Oleguer, Gudjonsen i paru innych wiec troche sie zbierze kasy na jakichs młodych wilkow żądnych gry:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.