brak rozmowy motywacyjnej

brucemajster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.02.2007, 10:19    Pytanie
witam mam oto taki mały acz upierdliwy problem !!
wczesniej jak grałem to miałem przed ,w trakcje i po meczu rozmowe motywacyjna z druzyna a teraz tego wogole niemam . co dziwniejsze niemam wogole po lewej stronie przy taktyce przed meczem takiej zakładki , nie powiem jest to frustrujace bo choc moja druzyna wygrywa mecze to i tak widze ze zbytnio sie nie staraja , nie wiem czy ja to gdzies wyłaczyłem czy cos ???
2) moj drugi problem jest nastepujacy jak wygram mecz to chciałbym zobaczyc statystyki lub inne rzeczy zwiazane z gra mojch zawodnikow to gra jest przetwarzana cały czas przechodzi do przodu jak bym naciskał cały czas spacje (jak dostaje wiadomosci to tez trwa przetwarzanie i nie moge odczytac ich dopiero jak sie nagimnastykuje to moge je odczytac ) wczesniej nie miałem tych problemów
gre reinstalowałem i tez nic
jak mogłby mi ktos pomoc to byłbym wdzieczny
serdecznie pozdrawiam

Ari Młody aktywista

0
14.02.2007 10:25    #1
1) byc moze zaznaczyles opcje ze twoj asystet prowadzi rozmowe motywacyjna i to moze dlatego.Niejestem pewnien bo nigdy tego nietestowalem ale tak mi sie wydaje
2) hmm moze masz slabego kompa?Bo FM ma swoje wymagania.Jakbys podal parametry twojego kompa to zobaczymy:)

Użytkownik uznał post za pomocny

brucemajster Partyzant

0
14.02.2007 10:35    #2
wczesniej nie miałem czegos takiego jak przetwarzanie chodziło ok teraz mi sie tak dziwnie porobiło

Behemot Młody aktywista

0
14.02.2007 11:59    #3
Określ, co się stało pomiędzy "wcześniej" a "teraz" - przeinstalowałeś system, wymieniłeś jakieś podzespoły w kompie, odinstalowałeś FM-a i zainstalowałeś na nowo, itd.

DeadFear Partyzant

0
14.02.2007 16:03    #4
Co do drugiego to prawdopodobnie masz włączone w opcjach "Autoprzetwarzanie" czy jakoś tak (nie mam teraz odpalonego FM'a, więc nie mogę sprawdzić). Wejdź w opcje znajdź to i wybierz by nie przetwarzało samodzielnie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.