Brak skuteczności - powtórka?

Yodassss Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2007, 22:13    Pytanie
Szczerze powiedziawszy, nigdy takiej sytuacji nie miałem, więc może ktoś mi coś poradzi ... Otóż mam świetną ofensywną, stwarzającą wiele akcji ... Równie dobrą defensywę, która zażarcie broni dostępu do bramki ... I teraz jak to jest, że bramkarz przeciwników dostaje super ekstra najlepszy dzień w karierze akurat na mój mecz? W ostatnich 6 meczach strzelił ... 1 bramkę. Rywale strzelili również jedną, jeszcze z karnego, którego nie było (ZPN przyznał mi racje, ale nie podjął kroków). Oddawałem średnio 20 strzałów na mecz (!!!), z czego uwaga ... 13 celnych!!! Bramkarz rywala nigdy nie dostał oceny poniżej 8!!

Kompletnie nie rozumiem zaistniałej sytuacji. Ma się to nijak do rzeczywistości, albowiem nie zdarzyła się chyba drużyna, która w 6 kolejnych meczach miała olbrzymią przewagę i strzelił jedną bramkę oraz jedną straciła (wszystkie 6 meczy to remisy, bo jak strzeliłem bramkę to oni "oddali" i było 1:1).

Ktoś ma jakąś radę ... ?

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.02.2007 22:17    #1
Jest wiele tematów o nieskuteczności, zajrzyj na ten jest wiele ciekawych porad
http://www.cmrev(...)251.html

krolik_vv Młody aktywista

0
13.02.2007 22:19    #2
Spróbuj porobić jakiś rotacji w kadrze i taktyce, może grałeś ze słabymi przeciwnikami i brak było im motywacji,

SyZtem Przodownik pracy

0
13.02.2007 22:21    #3
Zmien na kilka meczy atak u mnie to pomoglo, potem ci nieskuteczni tez zaczeli strzelac

richieaddams Młody aktywista

0
13.02.2007 22:43    #4
Yodassss - staraj się zmieniać taktykę. Gra tą samą przez parę sezonów (baa nawet w 1 sezonie) może zawieść. Ja jak mam problemy ze skutecznością to gram diamentem. Ciekawa taktyka polecam. A także staraj się robić roszady w składzie. Zmień niektórych zawodników, a to powinno pomóc. Bynajmniej mi pomagało.

cerowaAG Partyzant

0
14.02.2007 08:28    #5
zalezy jakim grasz klubem bo takie rzeczy sie zdarzają w moim pierwszym sezonie Arką mialem 7 meczy... bez strzelonego gola i wszystkie przegralem w 5 pomeczowych komentarzach pisalo ze zaslugiwalem na remis albo ze rywale to fuksiarze. tak sie zdarza a jak przyszla forma yo wygrali 5 meczy z rzedu

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
14.02.2007 09:35    #6
Był już taki temat. Zamykam.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution