Bramkarze problem z wyborem

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.09.2007, 14:18    Pytanie
Mam taki problem ostatnio gram Man City i w klubie mam 3 bardzo dobrych bramkarzy. Sa to Issakson, Kasper Schmeichel i kupiony Ochoa. Najpierw wypozyczylem Schmeichela i gralem na zmiane Ochoa i Issaksonem, ale Schmeichel nie grla wiglue na wypozyczeniu i sie nie rozwijal to go sciagnelem z powrotem i teraz nie wiem kogo wystawiac, zeby sie rozwijali ( proboal wypozyczyc Schmeichela gdzie indziej, ale nikt nie chce go, a wszystkie moje kluby filialne juz wypozyczyly po 4 zawodnikow ). Wszyscy graja wrecz genialnie ( najlepiej chyba Ochoa ) i nie wiem co robic, zeby Schmeichel mi sie rozwinol. Nie jestem pewin czy ten temat nie narusza zasad, jesli narusza to przepraszam.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.09.2007 17:56    #10
ja na twoim miejscu zostawil bym bramkarz ktory wychodzi w 11 ,zostawil w klubie mlodego bramkarza aby siedział na rezerwie a starszego sprzedał,z mlodziana mozesz miec jeszcze pocieche a starszy bramkarz za kilka miesiecy moze byc malo warty,oczywiscie jak masz w skladzie starego bramkarza ktory nie broni w 1 skladzie

0
09.09.2007 18:12    #11
Oni wszyscy bronia wrecz wybornie ( Ochoa broni wrecz wszystko tylko popelnia czasem glupie bledy, Issakson broni prawie wszystko, ale nigdy nie wpuscil latwego strzalu i wcale nie jest taki stary bodajze ma 28-29 lat, Schmeichel w pucharze Angli obronil w jednym meczu 3 karne, 3 sam na sam i 4 grozne srzaly, ale wpuscil jeden latwy z dystanu, a Czaplinski bardzo dobrze rozwija sie w U - 18 ), a niestety wszystkie miejsca na wypozyczenia w klubach filialnych sa zajete. Wogule mam duzo talentow z ktorych gra tylko Ochoa ( 16 innych gra na tych wypozyczeniach, a;bo w U - 18 i o oni zajeli miejsca w klubach filialnych )

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.09.2007 20:02    #12
Heh najlepszy wiek dla GK to juz po 30 :P

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.09.2007 20:18    #13
wiem ale moze wsród bramkarzznajduje sie przyszły talent,to chyba lepiej jest zarobic troche pieniedzy niz pozniej sprzedac bramkarz ktory nie broni i jest stary za przysłowiowe gown..

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.09.2007 20:47    #14
W tym wypadku konieczne jest znalezienie "złotego środka". Posłuż się wszystkimi radami poczynając na stałej rotacji na pozycji bramkarza, wypożyczeniu jednego z nich (niekoniecznie do klubu filialnego) a gdy nadal będziesz miał wrażenie, że ta sytuacja może zagrażać morale zespołu sprzedaj jednego z nich. Moim zdaniem idealnym rozwiązaniem jest duet stary-młody lecz w tym wypadku największe szanse dawałbym Kasperowi i Guilllermo. Ja bym sprzedał Issaksona, on może jeszcze coś osiągnąć a sprowadził wiekowego bramkarza z bagażem doświadczeń, typowego rezerwowego np. Dudek^^

hoody Przodownik pracy

0
09.09.2007 21:53    #15
Mówi sie że bramkarz jest jak wino! Im starszy tym lepszy... Ale moim zdaniem Isaksson w 1 składzie! Może dlatego że nie uzywam tych "akcji" do sprawdzania Pa i Ca i nie mam pewnosci czy w przyszłości z piłkarza coś wyrośnie przyzwoitego! :)

0
09.09.2007 22:02    #16
Z tym sprzedaniem i wypozyczeniem moze byc problem bo dopiero co skoczylo sie okno, a wyozyczyc nikt nie chce, a juz sie zaczynaja burzyc, a u Ochoa powoli zatrzymuje sie rozwoj choc gra najwiecej, narazie bardzo szybko mimo malu spedzonych minut na boisku rozwija sie Kasper. Narazie rotuje z + na Ochoa i z minusem dla Schmeichela a tak posrodku znajduje sie Issakson ( bronil mi z Chelsea, Newcastle, ale z Arsenalem postawilem na Ochoa ), Czaplinski gra sobie spokojnie w U - 18 i spedzi tam jeszcze rok ( przynasjmniej z nim nie mam problemu ), a teraz jeszcze pojawil mi sie na choryzoncie kolejny bramkarski diament w wieku 16 lat ma juz niektroe statsy po 15-17 i PA 187 ( tak bylo w FMM bo chcialem sprawdzic ogolne PA calej druzyny ). To teraz mam juz prawdziwy bol glowy, jest teraz tak 1. Ochoa 2. Issakson 3. Schmeichel 4. Czplinski 5. Mentel ( albo Mantel to ten diament ) i numery nie oznaczaja hierachi w druzynie tylko tak mi sie napisalo. To juz zupelnie nie wiem co z tyloma zrobic ( nikt nie jest zainteresowany ich wypozyczeniem, a jak pisalem na poczatku nastepne okno za ladnych pare miesiecy ).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution