Całkowicie bez sensu !

Mothal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.03.2007, 15:13    Pytanie
Dlaczego w fm 2007 jest tak ze nie raz strzelajac bramke nagle gra jakby przyspiesza (po bramce nie pojawia sie zaden komentarz ) i po 30 sekundach druzyna przeciwnika doprowadza do wyrownania ! Ostatnio mi sie zdazylo ze strzelilem bramke a po ok. 20 sekunadach facet ktory ma strzal z dystansu 4 strzelil mi bramke z 40 metrow ! To wyglada jak by kumputer generowal wyniki przed meczem i nie pozwalal na inne zakonczenie ! Czy wam tez zdaza sie cos takiego ?! Moze jakis path to wyeliminuje ? Prosze o pomoc =]

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.03.2007 18:35    #10
Coś w tym jest. Kiedyś miałem problem z rozegraniem jednego meczu, ponieważ gra sie podczas niego wieszała. Z tego co zauważyłem wynik do końca pierwszej połowy był ten sam(!) a sama gra wieszała sie około 70 min. Dałem rozegrać mecz asystentowi, wynik brzmiał 1:0 do przerwy dla przeciwnika tak samo, gdy grałem ja. Niestety nie udało mi się wyrównać^^ pzdr~!

geo.adi Partyzant

0
15.03.2007 22:38    #11
e tam bzdura. farmazony gadacie. gram w cm'y i fm'y od cm98 i nigdy nic takiego nie mialo miejsca. zdarzaly mi sie tylko przy save&load tricku te same pary w pierwszych edycjach pucharow od rozpoczecia gry, ale wynik mojeog meczu nigdy nie byl ten sam. np. ostatnio palermo (moj team) 0 - 3 catania, po save&load 3:0 dla palermo... nie ma reguly.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution