Ciagla doplacac

AdrianMmz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2007, 22:16    Pytanie
Czemu ja ciagle musze doplacaci za pilkarzy??Np gdy Bolton daje za pilkarza 4mln euro to dany klub akceptuje a gdy ja skladam tak oferte to odrzuca.Czym to moze byc spowodowane??

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.01.2007 22:18    #1
Moze tym ze menager Boltonu ma lepsze uklady z tym menagerem od ktorego chcew kupic pilkarza. Moze w ofercie sa jakies dodatkowe klauzule, np ze doplaca iles tam po x ilosci wystepow, i dlatego twoja oferta zdaje sie im marniejsza. Pozdro

giersik Przodownik pracy

0
10.01.2007 22:19    #2
A ty kim grasz ?? Możliwe wasze kluby się nie nawidzą, przez co tamten klub nie chce sprzedawać zawodnika rywalowi.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
10.01.2007 22:19    #3
No właśnie nie wiem czemu tak jest. A masz łatki poinstalowane? Bo po inst. łatek nie zauważyłem tego problemu.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.01.2007 22:20    #4
Ehh.... Tak już jest skonstruowany FM, komputer także ma dużą kasę- gdy prowadzimy np. Barce to np. Real robi zakupy za wielkie kwoty, ale gdybyśmy my byli Realem mielibyśmy o wiele mniej, ale jest też taka opcja, że klub odzuca ofertę bo jesteś jego rywalem, przeciwnikiem z ligi itp. być może klub od którego chcesz kogoś kupić walczy bezpośrednio z tobą o jakąś pozycję.

AdrianMmz Partyzant

0
10.01.2007 22:28    #5
Gram Man City inarazie nie mam jeszcze latki

AdrianMmz Partyzant

0
10.01.2007 22:36    #6
I jeszcze jedno po jak sukcesy musze odnosic zeby stac sie ulubiencem klubu bo w fm 06 jak gralem portsmouth to szybko bo po 3 sezonach a w tym jak gralem Valencja 5 sezonow to nie bylem ulubiencem

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.01.2007 22:37    #7
Zwyciezac we wszstkich mozliwych rogrywkach, i sprowadzac pilkarzy na ktorych dobrze beda reagowac kibice i odrazu ich polubia, zaakceptuja. To sie moze przyczynic

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.01.2007 22:51    #8
Jeżeli składasz ofertę np 5 baniek, a komputer złożył np 4 bańki, jego zaakceptowali a Twoją odrzucili, to znaczy że komputer w swojej ofercie dołożył jeszcze jakiś klauzule. Ja miałem tak zawsze. Jeśli komputerowi udało się pozyskać tego gracza to w niusie pisze(jest napisane), że "klub Y zakupił zawodnika X za 4 mln. Kwota transferu zostanie powiększona o dodaktowe x miiony po rozegraniu piłkarza X iluśtam spotkań określonych w kontrakcie". Tak jest najczęsciej.

A żeby zostać ulubieńcem klubu to trzeba, tak jak napisał Pawcio, wygrywać w rozgrywkach. Ja zostałem ulubieńcem jak wprowadziłem San Marino do Serie A

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
10.01.2007 22:59    #9
@widzewkarpin - tak jest skonstruowany FM. A jeśli chodzi o grę Barcą czy Realem i psioczenie na to, że komputer ma więcej kasy na transfery - zaczynając grę masz nikła reputację, nie masz doświadczenia, więc zarząd nie powierzy Ci całości budżetu, bo nie ma do Ciebie zaufania... A jeśli komputer gra Realem czy Barcą to na stanowisku menedżera na pewno ma jakiegoś bardzo znanego i szanowanego trenera.

Więc to nie jest błąd gry czy też sztuczne zawyżanie poziomu trudności. Jeśli zaczniesz karierę jakimś innym zespołem i osiągniesz z nim sukcesy, to przechodząc później do potęgi piłkarskiej na pewno otrzymasz stosowny budżet...

Pozdro

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution