Coś mi nie idzie.

metju Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.01.2007, 20:25    Pytanie
Denerwuje się z lekka bo gram se mecze Valencią np. z takim Alaves i ja oddaje 20 strzałów Alaves 2 strzały i wygrywa 1-0.Bramkarz przeciwników wyciąga wszystko a mój bramkarz nic nie może obronić.Jak dać trening bramkarzowi?

Mehehe Młody aktywista

0
26.01.2007 13:12    #10
Taktyka uwierz mi odpowiada rowniez za wykanczanie akcji przez twoich zawodnikow sam to sprawdzilem grajac Aston Villa 1 taktyka byla taka jak twoja a juz inna bardzo skuteczna , jezeli nie chcesz miec problemu ze skutecznoscia to zagraj w ostatniej lidze angielskiej tam tak dobrych bramkarzy nie ma przynajmniej ja sie nie spotkalem :)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.01.2007 16:26    #11
Mikos... nie masz racji. Jeżeli twoi zawodnicy nie trafiają do siatki często, to jest to normalne. Jednak gdy nie trafiają przy takiej przewadze, to to jest już błąd w taktyce. Ja też za czasów Odry Opole miałem taksę która wydawała mi się świetna... pomyliłem się, były wspaniałe akcje, piękne zagranie, indywidualności, ale skuteczności... nie było. Zmieniłem taktykę i wreszcie zaczęło się dziać to, o co mi chodziło- konsekwencja w grze, co za tym idzie, zwycięstwa.

Yodassss Młody aktywista

0
27.01.2007 03:30    #12
Menedżer5 - nie do końca mogę się zgodzić ;] Grałem niegdyś bodaj Anconą i korzystałem z jednej taktyki. Niestety nie szło ustrzelić jednej bramki, gdyż raziła nieskuteczność napastników. Oddawali po 10-15 strzałów na mecz, mimo tego, wygrywałem max 2:0. Postanowiłem zmienić taktykę, sytuacja powtarzała się. Mnóstwo okazji i pełno zmarnowanych. Wtedy wróciłem do starej taktyki i zakupiłem podczas zimowego okienka kompletnie innych napastników, starych sprzedając. Na efekty nie trzeba było długo czekać - przez drugą część sezonu przebrnąłem jak burza, awans do Serie B, puchar serie C w moich rękach. Wyniki? Mniej więcej 3-4 bramki na mecz. Więc nie tylko taktyka jest ważna :)

sm1leY Młody aktywista

0
27.01.2007 08:47    #13

ja gram taką taktą i co ciekawe bramek trace bardzo malo choc jest ona bardzo ofensywna.Duzo mam sytuacji podbramkowych i duzo ich tez moi pilkarze wykorzystuja ;D aa po 27 kolejkach jestem 6 w tabeli ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution