Czy moga mnie zwolnic?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2007, 16:48    Pytanie
jesli zapewnie sobie mistrzostwo ligi np. 15 kolejek przed koncem sezonu to czy jak w pozostalych meczach bede ogrywal samych juniorow a oni beda wszystko przegrywac to czy klub moze mi postawic ultimatum?

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.05.2007 17:17    #10
ale mimo osiagniecia celu zarzd moze pomyslec ze nie kontrolujesz juz wynikow i moze cie zwolnic. najlepiej ogrywaj mlodziez w meczach z najslabszymi ligowcami, a na kocu sezonu mozesz im dawac pograc wiecej ale nie przesadzaj

Użytkownik uznał post za pomocny

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
08.05.2007 19:05    #11
liczy sie to ze zdobyles mistrzostwo

rafiraf Młody aktywista

0
08.05.2007 19:20    #12
Wcale nie. Ja wygrałem Juve jakieś 5 kolejek przed końcem sezonu i dałem kilku talentów do 1 składu., i przy przegranej bodajże 1-3 zarząd pisał, że "każdemu może się zdarzyć gorszy dzień, ale kolejne takie wpadki nie będą mile widziane" czy coś takiego. :) Także najlepiej daj z 2-3 młodzików, a resztę podstawowego składu. Przez 15 kolejek na pewno każdego ograsz. :)

Użytkownik uznał post za pomocny

krajfik Młody aktywista

0
08.05.2007 21:15    #13
do tego co powiedzial kolega wyżej dodam ze jesli chcesz ogrywac juniorow,nie przegrywając przy tym meczow to poprostu trzymaj proporcje w jedenastce,tzn.nie wystawiaj 2 młodzików na stoperze tylko jednego plus zawodnika z 1 skladu,to samo z srodkiem pomocy czy skrzydlami.Staraj sie trzymaj na boisku wciaz kluczowych graczy,i poprostu w ramach dopelnienia wrzuć 2-4 juniorow :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
08.05.2007 21:48    #14
Niestety FM właśnie m.in. pod tym względem jest nierealny, w prawdziwym świecie pogadałoby się z prezesem o swoim pomyśle, ten by powiedział czy się na to zgadza, czy wolałby inaczej. Na pewno zrozumiałby porażki, a FM jest pod tym względem "nieinteligentny". Ale myślę, że nie powinni Cię wyrzucić bo porażkach.
PS. Zapewniłeś mistrza 15 kolejek przed końcem ??

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
08.05.2007 21:54    #15
He he nie no mysle za portowiec podal przyklad z tymi 15 kolejkami :)) a jesli to mu sie udalo to szacuneczek ;D a tak na serio skoro na poczatku sezonu poznajesz oczekiwania zarzadu i je realizujesz - powinienes zachowac posade bez problemu x] oczywiscie nie graj samymi juniorami bo to jest jednak ryzyko ale stopniowo wprowdzaj ich do skladu.. Wg mnie jednak - realizujac przedsezonowe zalozenia - jesli zdobywasz powiedzmy tego mistrza to nie wazne czy przegrales 5 czy 10 spotkan w sezonie - wazne ze masz tego mistrza (: tyle na ten temat :P

Wesoł Partyzant

0
09.05.2007 10:24    #16
Pewnie po 15 porażkach zarząd straciłby cierpliwość, ale to sytuacja niemożliwa, żeby zapewnić sobie tytuł na 15 kolejek przed końcem sezonu. W praktyce 5 może trochę więcej i sytuacja się zmienia, bo jednak opinia zarządu, jest w dużej mierze budowana na pozycji ligowej i ewentualnych sukcesach w pucharach. Pozycja ligowa się zmieniać nie będzie, więc w praktyce nic Ci nie grozi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.