Duże sumy a małe kluby

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.07.2007, 12:08    Pytanie
Może nie za bardzo pasuje tu do suflera... Ale:
Mam pytanie: czy jak się gra jakimś średnim klubem walczącym o środek tabeli, euro. puchary i wydaje się w miare dużo na transfery to jeśli się zajmie jakieś niższe miejsce niż np.: pierwsza czwórka to będzie to klęska i wielkie rozczarowanie. Bo od groma kasy wydałem na transfery to takiego średniego klubu i boje się że mogę stać się wielkim nieudacznikiem. W rzeczywistości przecież Atletico i Newcastle wydają ogromne kwoty na nowych zawodników (szczególnie Atletico) a na mecie są ciąge poza pucharami.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
14.07.2007 12:11    #1
Wszystko zależy od tego jakich zawodników kupiłeś i jak miejsce poza czwórką postrzegać będą działacze i kibice, bo jeśli założenie było walczyć o środek tabeli czy o utrzymanie to miejsce nap. 6 będzie wielkim sukcesem:)

Użytkownik uznał post za pomocny

0
14.07.2007 12:14    #2
Mam walczyć o bezpieczną lokatę w środku tabeli.
Ale chodzi mi jeszcze czy podświadomie jesli po wielkich wydatkach nie osiagnie się awasnu do LM tylko max. do Uefa słabszym klubem czy bedzie to klęską czy nic się nie stanie bo każdy klub może dużo wydać od czasu do czasu.

Hunter91 Młody aktywista

0
14.07.2007 13:08    #3
Jesli wydałeś dużo kasy na transfery i piłkarze bedą zarabiać krocie to bez gry np w Pucharze UEFA klubowa kasa znacznie się zmniejszy i to moze zaniepokoić zarząd

Użytkownik uznał post za pomocny

0
14.07.2007 13:40    #4
Nawet nie dopuszczam takiej myśli, ale w UEFA napewno będe grać i chodzi mi czy jesli nie zakfalifikuje sie do LM czy to bedzie klęska ? Bo w UEFA raczej na 99 % :)

Hunter91 Młody aktywista

0
14.07.2007 15:39    #5
Nie, nie bedzie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution