Edytor-Europejskie Puchary-Polskie Kluby

Micro Ice Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.08.2007, 18:20    Pytanie
Witam mam parę pytań :)

1.Jak zrobić żeby w Fm-e 2007 Polska miała tyle drużyn w europejskich pucharach co w realu czyli Lubin- Lm ; Bełchatów-Pu ; Grodzisk-Pu ; Legia- Inter toto. Jak już wszystko ustawiam jak na leży to Legię zawsze wywala mi do Pucharu Uefa ; Cracovię do Intertoto ? Nie wiem jak to zrobić wiem że Mariuszowi w swoim update udało się coś takiego zrobić.

2. Jakie polecania dać drużynie do taktyki

Br
oś oś oś

dpp dpś dpl

opp opś opl

wn

3. Czy mogłby ktoś polecić mi jakiś trening do Polskich teamów i ewentualnie dać linka (Tuga już mam)

0
13.08.2007 18:56    #1
Dzięki za pomoc :(

lokibb Partyzant

0
13.08.2007 19:21    #2
Czy uważasz, że wszyscy ludzie na świecie tylko siedzą i czekają przed komputerem abyś TY założył temat? Uważasz, iż jesteś pępkiem świata?

0
13.08.2007 19:24    #3
No dobrze nie możesz napisać nie mam zielonego pojęcia i ci nie pomogę :( ? Jak nie wiesz to nie pisz. Ten temat jest bardzo ważny ma z nim problem taki as jak Rambo wiec cała społeczność Fm-a mogła by wspólnie rozwiązać ten problem :0

lokibb Partyzant

0
13.08.2007 19:29    #4
Nie będę pisał że nie wiem, bo nie jestem spamerem. Osobiście nic to tematu nie mam, tylko że pracujesz chyba na Wroga Ludu.

RobinRob Partyzant

0
13.08.2007 19:48    #5
Micro Ice - sciagnij sobie FMPoland Update v7.4 tak jest wszystko O.K
legia gra w inter-toto , belchatow i groclin w UEFA a zaglebie w LM

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.