Evolution left & right

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.05.2007, 15:23    Pytanie
Mam skin Evolution i problem z nim. Gdy ustawiam na Evolution right, to backgroundy przy czytaniu wiadomości itp. są takie jak w folderze, lecz ja wole grać na Evolution (left), ale na tym skinie w miejscu ładnych background default jest czarne pole, próbowałem reinstalki FMa, lecz jest to samo, zna ktoś moze sposób, aby backgrundy były takie jak w folderze??
PS. Do tego skina jest dołączone kilka dodatkowych plików, może trzeba jakieś z nich skopiować.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
13.05.2007 17:17    #1
Może ściągnij tego skina jeszcze raz. Też na nim gram i wszystko jest w porządku. Tutaj masz link

0
13.05.2007 21:07    #2
Ściągnąłem i nie pomogło, w dodatku na Flexionie zwykłym i prawym także background się zrobił czarny. Tylko na Evolution right jest normalnie

0
14.05.2007 18:08    #3
Problem rozwiązany, zauważyłem, ze to czarne tło jest tylko u Polskich drużyn, a więc wgrałem background tych zespołów i podmieniłem tła, na takie jakie są w skórce. Temat do zamknięcia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution