Gram sobie już z 9 sezon Juventusem, jestem jednym z najbogatrzych klubów świata i w ogóle wygrałem LM parę razy i wiadomo, że każdy zawodnik jest zaszczycony jak się nim interesuję. Ale to co ostatnio mi się przytrafia to już po prostuśmiech na sali. Co ściągnę jakiegoś młodego regenowanego już talenciora, po roku gość chce odejść, bo szuka nowych wyzwań!!!!!!No bez przesady. To ja walczę z Realami, Mialanmi, Manchaserami i innymi wielkimi klubam i tracę miejsce jednego obcokrajowca(taki przepis we Włoszech)i, a ten po roku mówi, że szuka nowych wyzwań i już wszystko osiągnął w klubie, mimo, że nawet ani jednego meczu nie zagrał w pierwszym składzie, a jeszcze przed złożeniem oferty jakiegoś klubu miał, że entuzjastycznie zapatruje się na przyszłość w klubie. To samo mam jeszcze z innymi zawodnikami, jak tak dalej pójdzie to mi pół składu poodchodzi. Ne ma takiej możliwośći, żeby wychować sobie takie Buffona czy Maldiniego. Warto wspomnieć, że w zakładkach ulubieńcy i ulubiony klub mają mnie i juventus, ale są niezadowoleni z managera i są wściekli na niego. I jeszcze mam problem ze swoim porąbanym asystentem, który najpierw pisze w raportach zwodników, że ma przed sobą wielką przyszłość i moze być świetnym piłkarzem i takie tam, a po paru dniach już mówi, ze powienien być wystawiony na sprzedaż!!!!!!! Wcześniej takie rzeczy mi się mniej zdarzały, ale nigdy, że 19 już osiągnął wszystko po pierwszym sezonie i szuka nowych wyzwań. Czy takie błędy idzie naprawić, czy z roku na rok będzie już tylko gorzej i codziennie każdy będzie przychodził i odchodził. To są dla mnie jaja po prostu. Jeszcze mam taki przypadek, że w Lazio jeden z zawodników jest oburzony, że odszedł zawodnik sprzed 4 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i klub nikogo nie zamierza sprowadzać i fakt, że on nie chce odejść, tylko jest szczęśliwy w klubie!!!!!! Co wy o tym sądzicie????!!!
Najnowsze posty