FM 2007 gra dla hipokrytów????!!!

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.09.2007, 12:31    Pytanie
Gram sobie już z 9 sezon Juventusem, jestem jednym z najbogatrzych klubów świata i w ogóle wygrałem LM parę razy i wiadomo, że każdy zawodnik jest zaszczycony jak się nim interesuję. Ale to co ostatnio mi się przytrafia to już po prostuśmiech na sali. Co ściągnę jakiegoś młodego regenowanego już talenciora, po roku gość chce odejść, bo szuka nowych wyzwań!!!!!!No bez przesady. To ja walczę z Realami, Mialanmi, Manchaserami i innymi wielkimi klubam i tracę miejsce jednego obcokrajowca(taki przepis we Włoszech)i, a ten po roku mówi, że szuka nowych wyzwań i już wszystko osiągnął w klubie, mimo, że nawet ani jednego meczu nie zagrał w pierwszym składzie, a jeszcze przed złożeniem oferty jakiegoś klubu miał, że entuzjastycznie zapatruje się na przyszłość w klubie. To samo mam jeszcze z innymi zawodnikami, jak tak dalej pójdzie to mi pół składu poodchodzi. Ne ma takiej możliwośći, żeby wychować sobie takie Buffona czy Maldiniego. Warto wspomnieć, że w zakładkach ulubieńcy i ulubiony klub mają mnie i juventus, ale są niezadowoleni z managera i są wściekli na niego. I jeszcze mam problem ze swoim porąbanym asystentem, który najpierw pisze w raportach zwodników, że ma przed sobą wielką przyszłość i moze być świetnym piłkarzem i takie tam, a po paru dniach już mówi, ze powienien być wystawiony na sprzedaż!!!!!!! Wcześniej takie rzeczy mi się mniej zdarzały, ale nigdy, że 19 już osiągnął wszystko po pierwszym sezonie i szuka nowych wyzwań. Czy takie błędy idzie naprawić, czy z roku na rok będzie już tylko gorzej i codziennie każdy będzie przychodził i odchodził. To są dla mnie jaja po prostu. Jeszcze mam taki przypadek, że w Lazio jeden z zawodników jest oburzony, że odszedł zawodnik sprzed 4 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i klub nikogo nie zamierza sprowadzać i fakt, że on nie chce odejść, tylko jest szczęśliwy w klubie!!!!!! Co wy o tym sądzicie????!!!

Mattii Przodownik pracy

0
29.09.2007 12:35    #1
Albo bug albo nie masz orginalnej wersji gry.

kyczy7 Przodownik pracy

0
29.09.2007 12:36    #2
Szuka nowych wyzwań dlatego ze nie dajesz mu pograc w pierwszym składzie x) Nie chce dalej kontynuowac kariery grzejac ławe ... Co z tego ze grasz z potegami europejskiej ( i nie tylko ) piłki jak on oglada to z boku ? Dasz mu szanse gry - bedzie chciał pozostac u Ciebie, sprobuj wystawić go na pare meczy w sezonie ( nawet w jakis pucharach itp. ) wtedy bedzie zadowolony i jego morale wyzsze.

Bartez Przodownik pracy

0
29.09.2007 12:42    #3
Mattii, to jest bardziej bug niż nieoryginalna gra. Zresztą wyjaśnij mi, jaka jest różnica między oryginałem a piratem w odniesieniu do tego, co napisał Thefuture??

Thefuture Partyzant

0
29.09.2007 13:01    #4
kyczy ja właśnie miałem ustawione, że jest dostępny do wypożyczenia, bo chciałem, żeby się ogrywał z 2 lata, a on sam miał w samopoczuciu, że chce nabrać doświadczenia na wypożyczeniu, ale gdy odrzuciłem ofertę realu to na drugi dzień zaczął fochy odstawiać i miał, że jest zbyt dobrym zawodnikiem, by marnować czas na wypożyczeniu. Owszem w tamtym sezonie zagrał pare meczy, ale o pietruszkę choćby w klubowych mistrzostwach i 2 ligowych, kiedy już zdobyłem mistrza włoch. A jak bym go wypożyczył do jakiegoś filialnego to po powrocie mógłby być zadowolony i nie stroiłby fochów?????

Thefuture Partyzant

0
29.09.2007 13:03    #5
ta oferta realu była w sprawie transferu oczwiście, a co do tej filii to miałem takiego zawodnika co stroił fochy chciał odejsć to wypożyczyłem go do filii w styczniu i po powrocie entuzjastycznie już sie zapatrywał, ale i tak sprzedałem potem tego talenta do barcy za 10mln

Mattii Przodownik pracy

0
29.09.2007 13:03    #6
Mi się tak nie zdarza :PP

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
29.09.2007 13:20    #7
wypozycz go do klubu filialnego, innej mozliwosci nie ma. badz tez jesli nie chcesz go sprzedawac, a on sie obraza gdy nie akceptujesz oferty skladanej przez real, to np. w negocjacjach transferowych ponegocjuj i daj taka cene, ze real by odpuscil a zawodnik nie mialby do ciebie pretensji. np. ustaw, ze sprzedasz go za 50mln.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution