[quote="SuperZiemniak"][quote="kell1987"][quote="student137"]Fm16 jest łatwy ale jest jeden wyjątek. 24 liga lub 10 liga angielska, niby rok po roku da się awansować o klasę wyżej ale utrzymać zawodnika dłużej niż 2-3 tygodnie jest trudno, straszna rotacja piłkarzy. Po awansie prawie nie rośnie reputacja klubu więc z sezonu na sezon co raz trudniej kontraktować dobrych piłkarzy.
Ogólnie największym błędem jest przejscie na zawodowstwo

[/quote]
a skąd masz 24 ligę angielską? ja na razie widziałem 10 i ją mam, ale gram teraz z dodatkiem 10 ligi Irlandi Płn., na razie dwa i pół sezonu i rok w rok awans (teraz pierwsze miejsce) i mnie aż tak dużej rotacji nie ma. Wiadomo, że na kontraktach amatorskich odchodzą zawodnicy, ale tutaj mogą tylko co pół roku ( w oknie transferowym) i raczej się zawodnicy nie kwapią za bardzo do zmian klubów. I raczej zyski i straty wychodzą na 0[/quote]
Jest taki u Mahdiego na stronie, który gra w 24. lidze angielskiej i podał link do dodatku. Może to student tam publikuje?

Gra Crawley bodajże[/quote]
podeślesz link na prv? bo nie moge tamtrj strony ogarnąć
edit: ok, już mam. Dzięki student. Teraz się zastanawiam czy nie rzucić w diabły mojej kariery w Makosquin
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.12.2015 o godz. 15:03
Najnowsze posty