[quote2=qstosh][quote=lew77]qstosh dziękuje ale to już mam
Tylko że nie ma aktualizacji ligi polskiej, tylko największych lig europy ;([/quote]To w takim razie musisz poszukać takiej aktualizacji ale zrobionej przez naszych rodaków
(ja takowej nie posiadam) ponieważ te robione za granicą bardzo rzadko posiadają aktualizację naszej rodzimej ligi.
Co mnie zbytnio nie dziwi bo nasza liga raczej nie cieszy się tam (czytaj:za granicą) uznaniem.
Jeżeli nigdzie takiego uaktualnienia (tzn na sezon 08/09) nie znajdziesz to sprawdź sobie ten update co prawda robiono go pod sezon 09/10 ale zrobił go nasz rodak (MakAA) więc ligi polskie będą w nim wiarygodniej odtworzone niż w UpDate'ach zagranicznych
Jeśli natomiast chcesz koniecznie update na sezon 08/09 no to szukaj dalej...[/quote2]
Dzięki qstosh
A nie wiesz czy zespoły w ekstraklasie są na sezon 2009/2010 czy 2006/07

![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
Co mnie zbytnio nie dziwi bo nasza liga raczej nie cieszy się tam (czytaj:za granicą) uznaniem.
Jeżeli nigdzie takiego uaktualnienia (tzn na sezon 08/09) nie znajdziesz to sprawdź sobie ten update co prawda robiono go pod sezon 09/10 ale zrobił go nasz rodak (MakAA) więc ligi polskie będą w nim wiarygodniej odtworzone niż w UpDate'ach zagranicznych

Jeśli natomiast chcesz koniecznie update na sezon 08/09 no to szukaj dalej...[/quote2]
Dzięki qstosh

Najnowsze posty