[quote="sebastiano399"]Siema, Jacko wszystko z Tobą dobrze? Twoje kariery-manifesty były świetne, a teraz nie mogę uwierzyć, że szukasz inspiracji tutaj.

W FM 2008 grałem Spartą, bo nie mieli trenera. To był początek mojej przygody z FM więc była rozpaczliwa walka o utrzymanie. Dzisiaj bym zbudował Afrykańska lub Skandynawską Spartę.[/quote]
Raczej pomocy mądrzejszych ode mnie. W Leeds zbudowałem wielki klub, z Suarezem, Szczęsnym i Rooneyem. Ale mimo wszystko, istna wieża Babel. Zresztą mam już dość wygrywania, wielkich budżetów, płac. Kariera w Le Havre była inna, dużo mniejsze możliwości finansowe i to było wspaniałe. Miałem 4 zawodników w tym mistrzoskim sezonie, którzy grali w klubie na początku. W Leeds? Nie do pomyślenia żeby się ktoś w kadrze utrzymał!
Dlatego wybiorę chyba Spartę. Mam dość zwycięstw. Czy w Murcii czy w Empoli po kilku latach wygrałbym LM. Bo mam takie szczęście, że zawsze trafiam na najłątwiejszych rywali. W Leeds w 1/2 grałem z Porto, prowadzone przez Mourinho

. Wyeliminowali kilka naprawdę wielkich klubów.
Sparta ma stadion na własność, właściwie kurnik na 10 tysięcy, ale będę mógł rozbudować. W Leeds nie mogłem.
Zastanawiam się jeszcze jaki wariant wybiorę. Pewnie pójdę w Holendrów, Belgów i Afrykę. Podobno Eredivisie to słabizna i nikt dobry nie chce przejść, ale jakoś mnie to nie przeraża. A derby z naszpikowanym młodymi gwiazdami holenderskiej piłki, Feyenoordem zapowiadają się nadzwyczaj interesująco!
Najnowsze posty