Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

rossonerixx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.08.2014 01:20    #7351
Witam. Poszukuje klubu:
-ligowy średniak lub jeden z faworytów do spadku
-ma w kadrze min 7 wychowanków(pierwszy zespół)
-budżet transferowy 2-10mln
-nie jest to Feyenoord ani Ajax
-liga europejska ale taka gdzie po 2-3 sezonach nie zdominuje jej
-i bez wielkiego długu, może być minimalny max 35% wartości klubu
-nie z ligi hiszpańskiej gdyż denerwuje mnie to z cudzoziemcami ;)
Gram na wczorajszej aktualizacji Bartekr.
Z góry dziękuję Uśmiech

Arbeh Partyzant

0
19.08.2014 11:58    #7352
Poszukuje jakiegoś klubu z Azji, mam dylemat którą liga lepsza Chińska czy Koreańska.
Warunki:
-Brak długów,
-Ligowy Średniak, nie chce klubu który już dominuje w lidze,
-Obiekty młodzieżowe na poziomie dobrym,
[quote="krasny86"]Cześć wszystkim.
Gralem juz chyba we wszystkie części fm-a i CM. Ostatnio jakoś straciłem chęć do gry a to przez to że nie potrafię znaleźć drużyny do gry. Może wy mi pomożecie wybrać zespół do gry. Gram w 14 -stke. Grałem już Arsenalem ( to moj jeden z ulubionych zespołów ) Tottenham, Everton, Malaga, Gijon, Marsylia, chwile Rc Lans, RB Lipzg I JJuventus. Dodam że najlepiej gra mi sie w Angli. Chce drużyny która mnie wciągnie na dłużej i pozwoli na ciekawą gre. Najlepiej średniak gdzie po kolei bd sie piol do góry. Najpierw LE potem LM.
Z góry dziękuję ;-)[/quote]
Queen Park Rangers

Veritane Partyzant

0
19.08.2014 12:05    #7353
Nie jestem ani kibicem tego zespołu, anie fanką, ani właściwie nie mam z nim żadnego powiązania, ale muszę powiedzieć, że od pierwszej wersji Football Managera, zawsze najlepiej grało mi się Newcastle. W najnowszej wersji gry ten zespół posiada wielki potencjał, budżet transferowy jest w porządku, z uwagi na to, że sporo piłkarzy w pierwszym sezonie warto sprzedać i kupić za uzyskane pieniądze kogoś lepszego. Co prawda Ben Harfa chce odejść do lepszego zespołu już na początku sezonu, ale ma to swoje plusy i minusy. Można go zostawić w zespole na jeden rok, obrażonego, ale jednak ten piłkarz robi różnicę w zespole, albo dostać za niego 25 milionów Euro i kupić pomocnika o podobnych umiejętnościach. Zespół ma sporo młodych i utalentowanych piłkarzy i w przeciągu paru sezonów, można stworzyć drużynę, która będzie walczyła o zwycięstwo w Lidze.

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 19.08.2014 o godz. 12:08

toms1992 Partyzant

0
19.08.2014 15:57    #7354
a możesz napisać jakie transfery robiłaś przed 1 sezonem?

witja Partyzant

0
19.08.2014 16:38    #7355
Jakiś klub z 2 ligi angielskiej, myślałem nad Wycombe. Grał ktoś?
Chodzi mi o taki klub w którym za 2 lata będą się pojawiali fajni newgeny. Z ustabilizowaną sytuacją finansową.

A co do Newcastle to zgodzę się, co prawda ja akurat jestem ich kibicem. I ostatnio tylko 7 czy 8 sezonowa przygoda z Watford zajęła mi tyle czasu co zabawa ze srokami. Potencjał ogromny :D

kamiLEWIZNA Partyzant

0
19.08.2014 22:37    #7356
Po 15letniej karierze z TSV1860 Monachium, chciałbym przenieść się gdzieś na wschód, myślałem o zespole z Tureckiej Ligi ale zupełnie nie orientuje się tamtymi klubami, więc może ktoś mi podpowie, niekoniecznie musi to być zespół z czołówki, no i fajnie by było aby nie był za bardzo zadłużony.

Z góry dzięki ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.08.2014 o godz. 22:41

Arbeh Partyzant

0
19.08.2014 23:00    #7357
[quote="kamiLEWIZNA"]Po 15letniej karierze z TSV1860 Monachium, chciałbym przenieść się gdzieś na wschód, myślałem o zespole z Tureckiej Ligi ale zupełnie nie orientuje się tamtymi klubami, więc może ktoś mi podpowie, niekoniecznie musi to być zespół z czołówki, no i fajnie by było aby nie był za bardzo zadłużony.
Z góry dzięki ;)[/quote]
Galatasaray,Beskitas,Gaziantepspor,Trabzonspor-Mierzejewski,Buraspor. W Turcji możesz wziąć jaki chcesz praktycznie zespół, nigdy ci forsy nie zabraknie :p

PDrasta Młody aktywista

0
19.08.2014 23:25    #7358
Prowadzę aktualnie karierę KR Rekyjavik, jednak myślę nad zespołem, który mógłbym w przyszłości poprowadzić, mam bardzo proste wymagania: drużyna z Europy o jak największym zadłużeniu :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

kamiLEWIZNA Partyzant

0
19.08.2014 23:44    #7359
Galatasaray,Beskitas,Gaziantepspor,Trabzonspor-Mierzejewski,Buraspor. W Turcji możesz wziąć jaki chcesz praktycznie zespół, nigdy ci forsy nie zabraknie :p

Dzięki ;)
Wybrałem Bursaspor, ciekawy skład, może nieco podstarzały ale dają radę. Budżet 1,8 mln euro nie powala z nóg, ale wystarczy mi na wzmocnienie najgorzej obstawionej pozycji prawego ofensywnego pomocnika. No i fajna sprawa, że grają w Lidze Europejskiej.

Z tego co zauważyłem maksymalna liczba zarejestrowanych obcokrajowców - 10, w składzie meczowym - 6. Troszkę mało :P No ale mam nadzieję na fajnych wychowanków bo obiekty młodzieżowe mam świetne.

Arbeh Partyzant

0
20.08.2014 00:49    #7360
Jaki klub polecacie z czwartej ligi Polskiej? Myślałem nad Polonią Warszawa.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.