Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

darioe Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2015 16:29    #7811
[quote="TakiKuba"]Po dwóch niezwykle udanych sezonach w Gironie, w trzecim sezonie zacząłem się wkurzać że takim tempem rozwoju to nigdy ligi nie wygram, prześcigając Real i Barcelone. W pierwszym sezonie awans z pierwszego miejsca do pierwszej ligi, sezon bez porażki. W drugim sezonie 6 miejsce w lidze. Zarząd dał sporo kasy jak na Girone bo 8mln na transfery i 300tyś na pensje tygodniowo (euro), budowa stadionu, ogólnie pełen rozwój ale chodzi o zawodników, nie mam motywacji już do ciągnięcia tego pomimo awansu do europejskich pucharów, za wolno mogę wzmacniać zespół, niby mam co raz to lepszych tych zawodników (Montolivo i Lucho Gonzalez w pomocy na przykład) oczywiście że tak ale wyniki w tym 3 sezonie zbytnio się nie różnią od poprzedniego. Więcej mocy mi potrzeba! ;) Mam wrażenie ze nie wyciągnę więcej z tej Girony w tym sezonie, ciężko będzie dostać się do LM, w PE gram teraz i specjalnie mnie to nie grzeje :). Tak więc poszukuję takiego zespołu który reputacje ma dobrą, który finanse ma dobre co by można było trochę poszaleć z transferami ale nie jest to klub topowy. Najlepiej żeby nie był też bardzo utytułowany. Taki tzw. mniej więcej "średniak" z potencjałem i kasą bez szczególnych sukcesów wcześniej. Hmm...

Wcześniej grałem Sevillą i było bardzo fajnie tylko straciłem zapis i strasznie mi szkoda ale nie potrafię już zagrać od nowa tym klubem, próbowałem 2 razy. Próbowałem zagrać Milanem ( nie żeby pasował pod opis ) ale jakoś nie idzie. Chodzi mi po głowie Torino i Roma ale to znów Torino trochę za słabo a Roma zaś za dobrze :D Nie dogodzisz, za duży wybór ;) Także liczę na jakiś ciekawski pomysł. Oczywiście preferuje Europe. I oczywiście FM15 :)[/quote]

Hiszpania : Villarreal
Anglia : Fulham, Everton
Niemcy : Wolfsburg, Werder lub VfB Stuttgart

mati1886 Partyzant

0
20.06.2015 13:00    #7812
Interesuje mnie zespół środka tabeli, z zawodnikami, z których można zrobić trzon zespołu i budować wokół nich. Najbardziej lubie lige angielską, ale nie pogardzę niemiecką, włoską, czy hiszpańską, ewentualnie francuską :) Fm11 :D Lubie kluby, w których są bardzo dobrzy bramkarze :D

// Edytowano 9 razy, ostatni raz 20.06.2015 o godz. 13:03

mati1886 Partyzant

0
20.06.2015 13:19    #7813
Interesuje mnie zespół środka tabeli, z zawodnikami, z których można zrobić trzon zespołu i budować wokół nich. Najbardziej lubie lige angielską, ale nie pogardzę niemiecką, włoską, czy hiszpańską, ewentualnie francuską Uśmiech Lubie kluby, w których są bardzo dobrzy bramkarze :D Fm 14

miloooszz Partyzant

0
04.07.2015 23:32    #7814
witam. szukam ligowego średniaka z pucharami europejskimi. może to być zespół z nie topowej ligi. byle by nie był faworytem do wygrania ligi. FM 15

krystian125_chud... Partyzant

0
07.07.2015 02:33    #7815
Znudziła mi się moja obecna rozgrywka i szukam nowych wyzwań. Przez długi czas wpatrzony w FM-a, nie mogłem dokonać ostatecznego wyboru. Waham się pomiędzy Ajaxem, Milanem, Fulham i Nottingham Forrest. Każda z nich ma plusy i minusy, ale nie wiem na co postawić. W Ajaxie mam wszystko nowoczesne i mogę szkolić własną młodzież, od razu gra w pucharach, Milan to reputacja i chęć przywrócenia blasku dawnemu Milanowi co z tych czterech klubów jest chyba najłatwiejsze i Fulham oraz Nott Forrest, które trzeba wybić z zaplecza :) Znajdzie się ktoś, kto pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości? :)

Sidorf Partyzant

0
07.07.2015 07:21    #7816
@krystian
Holandia szybko się nudzi. Po paru sezonach klepiesz wszystkich jak leci, tak samo jak w naszej lidze. Serie A podobnie(jak grasz czymś mocnym), tyle że zawodników możesz mieć lepszych. Polecam Anglię. Nott Forrest jest obecnie mniej znanym klubem, jednak kiedyś odnosili sukcesy na arenie międzynarodowej. Jest co odbudowywać. Poza tym jak już awansujesz to ciekawa jest walka o utrzymanie, a o dominacji w Premiership mowy być nie może. Tam nie ma chłopców do bicia.

Morrfi96 Partyzant

0
07.07.2015 11:49    #7817
[quote="krystian125_chudy"]Znudziła mi się moja obecna rozgrywka i szukam nowych wyzwań. Przez długi czas wpatrzony w FM-a, nie mogłem dokonać ostatecznego wyboru. Waham się pomiędzy Ajaxem, Milanem, Fulham i Nottingham Forrest. Każda z nich ma plusy i minusy, ale nie wiem na co postawić. W Ajaxie mam wszystko nowoczesne i mogę szkolić własną młodzież, od razu gra w pucharach, Milan to reputacja i chęć przywrócenia blasku dawnemu Milanowi co z tych czterech klubów jest chyba najłatwiejsze i Fulham oraz Nott Forrest, które trzeba wybić z zaplecza :) Znajdzie się ktoś, kto pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości? :)[/quote]
polecam Fulham, odpowiednie transfery na pierwszy sezon i możesz spokojnie załatwić sobie kadrę już na BPL.(jakby co to w galerii możesz zobaczyć moje transfery z pierwszego sezonu, polecam hehe :) )

sebastiano399 Partyzant

0
12.07.2015 08:30    #7818
Witam,
Ostatnia kariera w Romie potrwała ledwie pół roku i dostałem wypowiedzenie. Szukam nowego klubu. Najwyższa liga z Anglii. Zastanawiam się nad Newcastle, Evertonem i Southampton. Może tu mi się gdzieś uda zagrzać miejsce. Który klub polecacie i dlaczego? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

jaruone Młody aktywista

0
17.07.2015 18:01    #7819
[quote="sebastiano399"]Szukam nowego klubu. Najwyższa liga z Anglii. Zastanawiam się nad Newcastle, Evertonem i Southampton. Może tu mi się gdzieś uda zagrzać miejsce. Który klub polecacie i dlaczego? Z góry dziękuję za odpowiedzi.[/quote]

Zdecydowanie Southampton, którym zawsze grałem w FM, nawet jak byli w League One - mają dobrą bazę treningową, "produkują " niezłych juniorów (i w grze i w rzeczywistości - obecnie z takich kozaków łapiących się do pierwszego składu to został chyba Ward-Prowse ), po sprzedaży zawodników mają kasę na transfery, nie ma parcia na nie wiadomo jaki wynik. Co prawda po ostatnich osłabieniach (Clyne, Schnederlin odeszli, Alderweireld zrobił ich w jajo i wybrał Spurs) mieli mocno przetrzebiony skład , szczególnie w obronie , ale kilka fajnych transferów (Clasie, Juanmi czy nawet Soares) sprawia, że skład jest dalej niezły, a i kasa na wzmocnienia jest. To u nich zaczynał Bale, Walcott, Oxlade-Chamberlain i kilku innych "nie najgorszych" graczy.

`Gekkou Partyzant

0
19.07.2015 15:51    #7820
Siemanko :) Ostatnio jakos zniechecilem sie do gry w fm 2015 przez to ze dawno nie gralem i troche save na ktorym gralem mi sie znudzil ;> Mam prosbe do was abyscie pomogli mi wybrac klub , z ktorym nabiore checi do gry . Zastanawiam sie nad Watford czy moze tez Southampton. Chcialbym zaczac kariere klubem ktorym nie bedzie mi latwo wygrywac , nic z latwoscia nie bedzie mi przychodzic , lecz tez zeby nie bylo za trudno ;>Mozecie tez podawac nazwy druzyn ktorymi bedzie mi sie ciekawie gralo :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution