[quote="TakiKuba"]Po dwóch niezwykle udanych sezonach w Gironie, w trzecim sezonie zacząłem się wkurzać że takim tempem rozwoju to nigdy ligi nie wygram, prześcigając Real i Barcelone. W pierwszym sezonie awans z pierwszego miejsca do pierwszej ligi, sezon bez porażki. W drugim sezonie 6 miejsce w lidze. Zarząd dał sporo kasy jak na Girone bo 8mln na transfery i 300tyś na pensje tygodniowo (euro), budowa stadionu, ogólnie pełen rozwój ale chodzi o zawodników, nie mam motywacji już do ciągnięcia tego pomimo awansu do europejskich pucharów, za wolno mogę wzmacniać zespół, niby mam co raz to lepszych tych zawodników (Montolivo i Lucho Gonzalez w pomocy na przykład) oczywiście że tak ale wyniki w tym 3 sezonie zbytnio się nie różnią od poprzedniego. Więcej mocy mi potrzeba!
Mam wrażenie ze nie wyciągnę więcej z tej Girony w tym sezonie, ciężko będzie dostać się do LM, w PE gram teraz i specjalnie mnie to nie grzeje
. Tak więc poszukuję takiego zespołu który reputacje ma dobrą, który finanse ma dobre co by można było trochę poszaleć z transferami ale nie jest to klub topowy. Najlepiej żeby nie był też bardzo utytułowany. Taki tzw. mniej więcej "średniak" z potencjałem i kasą bez szczególnych sukcesów wcześniej. Hmm...
Wcześniej grałem Sevillą i było bardzo fajnie tylko straciłem zapis i strasznie mi szkoda ale nie potrafię już zagrać od nowa tym klubem, próbowałem 2 razy. Próbowałem zagrać Milanem ( nie żeby pasował pod opis ) ale jakoś nie idzie. Chodzi mi po głowie Torino i Roma ale to znów Torino trochę za słabo a Roma zaś za dobrze
Nie dogodzisz, za duży wybór
Także liczę na jakiś ciekawski pomysł. Oczywiście preferuje Europe. I oczywiście FM15
[/quote]
Hiszpania : Villarreal
Anglia : Fulham, Everton
Niemcy : Wolfsburg, Werder lub VfB Stuttgart

Wcześniej grałem Sevillą i było bardzo fajnie tylko straciłem zapis i strasznie mi szkoda ale nie potrafię już zagrać od nowa tym klubem, próbowałem 2 razy. Próbowałem zagrać Milanem ( nie żeby pasował pod opis ) ale jakoś nie idzie. Chodzi mi po głowie Torino i Roma ale to znów Torino trochę za słabo a Roma zaś za dobrze

Hiszpania : Villarreal
Anglia : Fulham, Everton
Niemcy : Wolfsburg, Werder lub VfB Stuttgart
Najnowsze posty