Ja mam problem bo nie wiem jaką drużyną zacząć grę. Parę tygodni temu grałem sevillą by obadać opcje i możliwości gry.. Teraz chcę grać porządnie. Interesuje mnie głównie liga hiszpańska i ew Polska.. Ale raczej skuszę się na hiszpańską. Gorzej z wyborem drużyny i startowej ligi
. Czy tutaj gra ktoś hiszpańską drużyną i jak wrażenia?
Myślę o Celta Vigo z BBVA. Chociaż też kuszą niższe ligi - chociaż zupełnie nie znam się na klubach z tych lig i drużynach - poza niektórymi drużynami grającymi w pucharach typu Cadiz.
Co do tworzenia własnej postaci. Czy rozpoczynanie gry jako amator chyba jest najbardziej satysfakcjonujące prawda?
. Czy tutaj gra ktoś hiszpańską drużyną i jak wrażenia?Myślę o Celta Vigo z BBVA. Chociaż też kuszą niższe ligi - chociaż zupełnie nie znam się na klubach z tych lig i drużynach - poza niektórymi drużynami grającymi w pucharach typu Cadiz.
Co do tworzenia własnej postaci. Czy rozpoczynanie gry jako amator chyba jest najbardziej satysfakcjonujące prawda?

Poza tym widzę, że polecają tutaj ludzie klub, który zwie się Bahia. Ale to chyba coś trudniejszego. A dodatkowo coś pomiędzy tymi trzema ligami co podałem? Bardziej na rozluźnienie.
Oj, będzie ciekawie
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty