kika pytanek

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.05.2007, 22:18    Pytanie
1.wejść bodiczkiem - co to znaczy ?
2.Robbie Keane -29 lat,3 mln wartości ( proponowane 2),dobre statsy,Lincoln-30 lat,podbna sytuacja jak obok -- czemu nikt nie chce ich kupić ?? to chore jest ;/
3.Czy nie jest tak,że jeśli arząd stawia za cel mistrzostwo to powinien dać jakiś zastrzyk gotówki (spooory) ?? Bo często sa wymagania ,ale bez pomocy ....
4,Czy można mieć klub filialnyz tego samrgo kraju w którym gram ? (miałem 2 ,alejeden awansował do tej ligi co ja a dugi wspomagny moimi rezerwami jjest ego bliski) ? Czy moge dostac filialny z mojego kraju a nie np. z Niemiec ?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
11.05.2007 22:21    #1
1.to znaczy wejsc miednica w przeciwnika.
2.bug gry.normalnie jesli by byl w formie za taka cene by byl rozchwytywany.
3.ale zazwyczaj jak zada misztrzostwa to masz albo swietny sklad albo duzy budzet transferowy.
4.mozesz

Użytkownik uznał post za pomocny

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.05.2007 22:32    #2
To, ze nikt nie chce ich kupic wcale nie jest bugiem gry, bo moga wlasnie nie byc w formie, albo sa juz za starzy dla niektorych klubow. Ja tak mam w Arsenalu z wieloma duzo bardziej perspektywicznymi i chyba lepszymi pilkarzami, na ktorych 'brania' nie ma, mimo obniżania ceny o kilka milionow wzgledem wartosci...Na to nie ma recepty, mozesz tylko wystawic ich na liste i czekac, lub proponowac klubom.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
11.05.2007 22:34    #3
tak ale napisalem ze to jest bug jesli jest w formie.nie wierze ze zaden kluib z europy nawet ze mls nie interesowal sie takim pilkarzem.

tabalugg Młody aktywista

0
11.05.2007 22:35    #4
no co prawda ostatnio nie grali,ale ocenki za sezon mają dobre ( keane nies trzelał goli przez 10 mewczy,a potem wystrzelił :) po kontuzji nie dostawal juz szansy tylko raz na 30min i trzelil gola)

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.05.2007 22:50    #5
ja prowadze zaledwie zenit st petersburg, ale np kerzakhov i arshavin mnie kochaja, kochaja klub, kibice ich kochaja, to zainteresowanych pelno ale ofert wogole, bo sami pilkarze nie chca odchodzic

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.05.2007 22:59    #6
AHA to nie jest BUG, Vieri pomimo swojej reputacji dlugo szukal klubu w ktorym moglby wrocic na boisko, i dopiero PO POL ROKU atalanta bergamo sie ulitowala. a mostovoi???
nie konczyl kariery, chcial grac. jest mnostwo przypadkow uznanych graczy ktorzy dlugo byli bezrobotni(mowie akurat o tych przypadkach by pokazac ze nawet w takiej sytuacji kluby moga olac gwiazdora). tak samo gracze z problemami z dyscyplina tez nie sa zbyt ciekawym towarem, np na Mijajlovica nie bylo chetnych gdy wisla chciala sie go pozbyc, pomimo jego nieprzecietnych umiejetnosc.

wojciech1505 Młody aktywista

0
12.05.2007 06:24    #7
Musicie pamiętać jeszcze o tym , że kluby byłyby chetne kupić gościa z przeceny , ale wiedzą że za życzy sobie niezły kontrakt. Np Dudka kazdy by w Polsce wzioł , ale nikt nie spełni jego kontraktu.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
12.05.2007 11:55    #8
1. wejsc tylkiem w innego zawodnika a konkretnie to bokiem tylka
2. nie wszystkich zawodnikow chcA KUPIC
3. trzeba sobie samemu radzic sprzedawac zawodnikow
4. mozna

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution