kluby filialne?

khadro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.01.2007, 17:51    Pytanie
gram druzyna BAYERN MONACHIUM ( 2 sezon) moje kluby filarne to NEC , Rimmi , Osasuna ....
...niby wszystko OK ..ale wolabym jakies mocniejsze druzyny..z 1 lig...
od poczatku gry zawsze znajduje mi drzuzyny z europy... :(
Jak ?..od czego..? od kogo? zalezy...szuaknie klubow...mocniejszych....a przede wszystkim z Ameryki Polud. Polno. Azji...itd.

sm1leY Młody aktywista

0
11.01.2007 19:26    #10
i tak dziwne ze jako filie masz Osasune , wlasciwie bardzo dziwne . Mi sie zawsze jakies slabiaki trafialy ;f

khadro Partyzant

0
11.01.2007 22:59    #11
kazdy w swojej wypowiedzi ma troche racji...ale np. taka Chelsea...jak wysle prosbe do zarzadu w poszukiwaniu klubow filialnych... to bardzo czesto zdarza sie ze znajdzie klub z Japoni.... ( info w 100% sprawdzona ) czyzby Chelsea byla NADKLUBEM. a reszta to male kluby...??

sm1leY - sam sie zdziwilem ze Osasuna ale jak tylko wyskoczyla to odrazu podpisalem umowe...to sie zadko zdarza

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.01.2007 23:53    #12
Ja mialem dziwny przypadek poniewaz zarzad upieral sie ze nie moge byc niczyim klubem filialnym za to pod koniec sezonu okazalo sie ze zarzad podpisal umowe z Chelsea jako klubem patronackim...Roman A. byl podobno zachwycony^^

khadro Partyzant

0
12.01.2007 00:03    #13
no wlasnie karo.las dziwne rzeczy sie tez dzieja z tymi klubami filialnymi..podpisywanie umow i wogole....czasem sie zdarza i "samowolka" jak u Ciebie....

ronaldinho10 Partyzant

0
12.01.2007 09:59    #14
Właśnie rozpocząłem 3 sezon gry Olympique Marsylia i posiadam 3 klubu filialne: Sporting Braga(1 liga holenderska), Livorno(Serie A) i Malaga (Primera Division). Moje zdanie jest takie że jezeli gramy niezłym klubem europejskim to nie opłaca się podpisywać umów z klubami z niższych rozgrywek ligowych niż pierwsze ligi bo to nie da nam za dużo korzyści. Obecnie przebudowywuje skład i zawodników których nie jestem pewien wysyłam do tych klubów i obserwuję jak sobie tam radzą. No i jeśli gracz słabo gra w Eredivisie no to raczej w Lidze Mistrzów sobie nie poradzi

eaters Młody aktywista

0
15.01.2007 01:15    #15
@Grzechoo

W dużych i bogatych klubach czasami pojawia się możliwość nawiązania współpracy z jakimś klubem z Azji (najczęściej Chiny lub Japonia) lub tez z USA. Celem takiej współpracy jest „zaistnienie na x rynku” co powoduje zwiększenie dochodów ze sprzedaży klubowych pamiątek. Niestety taka współpraca nie jest tania bo roczny koszt to ok. 2 mln funtów (widziałem od 1,7mln do 2,4mln ale to nie są pewne widełki). W umowie (przynajmniej u mnie. //Napoli 3 sezon Serie A//) nie było nic o co rocznym sparingu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.