Które kluby pierwszoligowe można nazwać "słabymi" ?

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.06.2009, 20:01    Pytanie
powiedzcie mi, które kluby np z anglii nazwalibyście słabymi? Chodzi o premiership. Moj znajomy miał dylemat kim grać, to poradziłem zeby se zagrał jakimś mocnym klubem to powiedział, że woli grac słabymi. a gra Tottenhamem, więc czy ten klub nazwalibyście "słabym" ?? wiem że troche temat nei na sufler ale chciałem szybko poznać waszą opinię na ten temat.
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
01.06.2009 20:03    #1
[quote=Szobinho]wiem że troche temat nei na sufler ale (...) [/quote]

devil11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
01.06.2009 20:09    #2
Tottenham na pewno nie jest klubem słabym. Świadczy o tym chociażby 8 miejsce na koniec tego sezonu . Słabe kluby to np. Stoke czy Hull.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution