który update

Dereds Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.09.2007, 09:07    Pytanie
który update fm poland czy fudiego jest lepszy według was bo mam zamiar zacząć nową grę i nie wiem który update wybrać??

kyczy7 Przodownik pracy

0
09.09.2007 15:42    #10
Nie kazdy głosny i wysławiany na poczatku musi byc dobry fudi :) Polecam FM Poland a twoim nie gardze bo nie próbowałem jeszcze - wiec odnosze sie do niego z całym szacunkiem x) Po prostu poleciłem przetestowane :)

eMiKa Młody aktywista

0
09.09.2007 18:14    #11
Ja tam polecam update fudiego.Jest calkiem dobrze zrobiony i lepiej mi sie na nim gra.Mam zainstalowany na PC/Fm2007 update fudiego,a na laptopie mam FM Poland.Na pierwszy rzut oka niczym sie nie roznia,ale jakos przyjemniej gra mi sie na udacie fudiego.Poprobuj,i sam sprawdz co Ci bardzie lezy.Co do "razacych bledow" to chcialbym przypomniec ze update byl robiony w bardzo szybkim tempie a co za tym idzie tworcy nie mogli ustrzec sie bledow.Pozdrawiam i szacunek dla FM Poland za najszybciej wydany update do ostatniego okna transferowego,oraz dla Fudiego & Co za dobry update:) elo
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

hoody Przodownik pracy

0
09.09.2007 21:57    #12
Update fudiego był ściągany tyle razy tylko dlatego że jest umieszczony na cmrev... Gdyby FmPoland był tutaj także to sądze ze miałby o wiele większe wzięcie ;]

fudi Przodownik pracy

0
10.09.2007 07:11    #13
No właśnie...gdyby był :] Ale nie jest z różnych powodów ;)

kyczy7 Przodownik pracy

0
10.09.2007 13:44    #14
Z powodów takich ze sa samodzielni i tez maja swój serwer :) - a nie pakuja sie na cudze ;) ... I tak wole FM Poland - bardziej przypadł mi do gustu x)) sa gusty i guściki xD A tak jak powiedział Hoody sciagany był dlatego ze umieszono go w newsach ...

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution