Nagły "spadek" treningu

lookass Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.12.2006, 17:04    Pytanie
Witam. Mam pytanie odnośnie treningu. Kilkakrotnie probowalem dociec odpowiedzi ale nigdy nie otrzymalem tak napawde mnie satysfakcjonujacej... problem tyczy się treningu. Przed sezonem przygotowawczym wszystko jest ok, potem ustalam trening dla każdej formacji i wszystko pieknie, rosnie to do mniej wiecej przelomu pazdziernika i listopada a potem trening ktory przynosil niezle efekty, niektorym pilkarzom noty rosna az o dwa punkty, zaczyna nagle spadać i to tak gwałtownie że praktycznie wraca do stanu przed sezonem. Mam pytanie czym to jest spowodowane? Chyba nie zmęczeniem bo piłkarze często mają po 95% i w gore a ostatnio byly ze dwa mecze gdzie mieli nawet po 100% wszyscy. Jak zaradzić temu problemowi bo powoduje to naprawde kiepska forme zespolu i zaczyna sie tracic punkty na outsiderach nawet :(

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.12.2006 21:18    #10
Chodziło mi o to, że przy niektórych piłkarzach mógłbyś trochę pozmieniać intensywność kategorii (np. strzały) w których Twojemu zawodnikowi najbardziej podczas treningu nie idzie.

lookass Partyzant

0
18.12.2006 22:45    #11
Yyyy tzn że jak wejde w danego piłkarza (tzn wejde w jego profil :D) to zmieniajac ten trening po prawej ustawie mu indywidualny?! Myślałem zawsze że to taki rodzaj skrótu do treningu przypisanego danemu graczowi i zmienajac go ustawie całą kategorie (np obrone) hmm dobrze wiedziec?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution