Czy tylko u mnie po wgraniu patche 7.01 nagle okazalo sie ze pilkarze ktorym oferuje albo nowy kontrakt albo proponuje przejscie do mojego klubu - praktycznie nie negocjuja kontraktu? tzn podaja swoja oferte... ja proponuje swoja (zazwyczaj troche nizsza ale bez przesady) a oni mimo tego zrywaja negocjacje podajac rozne powody albo ze za czas trwania jest nie do przyjecia, albo pensja podstawowa za niska albo premie za niskie...
wogole nie wystepuje cos takiego ze pilkarz stwierdza ze "nie moze zgodzic sie na taki kontrakt ale wierzy w porozumienie i jest gotowy do dalszych negocjacji" etc? poprostu zrywa i jedyna metoda przedstawienia mu nowego kontraktu to albo jeszcze raz "nowy kontrakt" albo jeszcze raz musze zaczynac negocjacje z ich klubem?
wogole nie wystepuje cos takiego ze pilkarz stwierdza ze "nie moze zgodzic sie na taki kontrakt ale wierzy w porozumienie i jest gotowy do dalszych negocjacji" etc? poprostu zrywa i jedyna metoda przedstawienia mu nowego kontraktu to albo jeszcze raz "nowy kontrakt" albo jeszcze raz musze zaczynac negocjacje z ich klubem?
Najnowsze posty