Niesprawiedliwość!

Demq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.06.2007, 15:16    Pytanie
Gram w Anglii i mój zaowdnik uderzył kiedyś łokciem innego i dostał "truskawkę", a ostatnio grałem przeciwko Chelsea iten szwab ballack uderzył łokciem mojego i dostał żółtko!! WTF? O co chodzi?

alex_waw Młody aktywista

0
28.06.2007 15:19    #1
sędziowie pomagają Chelsea!!!

Użytkownik uznał post za pomocny

Kubuś92 Partyzant

0
28.06.2007 15:21    #2
Tak, pomyłka sędziego, może udawał że nie widział tego , co widział :) Ale rzeczywiście podejrzane

Użytkownik uznał post za pomocny

potteromaniak Młody aktywista

0
28.06.2007 15:51    #3
To chyba zależy od sędziego. Mi też się zdarzało, że za np. kopnięcie, lub odepchnięcie rywala, raz była żółta, a raz czerwona.

tabalugg Młody aktywista

0
28.06.2007 15:54    #4
zależy jaki sędzia,raz jest surowy i masz 6 żóltych kartek,a czasami w takim samym ostrym meczu masz dwie.....

kyczy7 Przodownik pracy

0
28.06.2007 17:11    #5
po pierwsze to sedziowie w FM-ie sa baaaaaardzo źle odwzorowani ! Po prostu SI nie dołozyło starań do tej opcji bo zrzucili ja na niższy stopień a tak naprawde to powinna znaleźć sie na samym poczatku ! Od arbitrów zależy caaaaaały przebieg spotkania wiec powinni sie do tego bardziej przyłożyc ... jaki sedzia, taki mecz :) ... te komentarze ze X uderzył Y łokciem w twarz to sa nic nie warte jak i inne dotyczacy kontuzji ... juz nieraz zdałażało mi sie hasło : X nabawił sie drobnej ktz. i musi zejśc z boiska a tak naprade nie schodził a jak tej komenty nie było to akurat gracz X doznał ktz. na tyle poważnej że opuścił placy gry ... te komentarze apropo ktz. to sa chyba wybierane losowo :PP ( oczywiście żart ale mam ostatnio takie wrazenia poniewaz skad mamy wiedziec po takich małych kuleczkach co mu sie akurat stało :P )

Sebexxx Partyzant

0
29.06.2007 13:08    #6
Jak dla mnie gorsze są wypowiedzi dla prasy w razie jakiejś kontrowersyjnej sytuacji bo tego na prawdę nie da się ocenić po tych kuleczkach. Wczoraj miałem sytuację w której mój zawodnik domagał się karnego ja go poparłem bo dostałem pytanie mniej więcej takie " Większość ekspertów twierdzi że wczoraj należał się pana drużynie karny co pan na to?" to ja poparłem mojego zawodnika no i efekt 1:0 w plecy a ja na trybunach

tinpex Partyzant

0
29.06.2007 13:12    #7
Po prostu i Chelsea i Niemcy mają korzyści gdybyś grał Manchesterem to czerwien i dyskfalifikacja na 3 mecze a czelsi tylko żółta. Takie jest życie.

kyczy7 Przodownik pracy

0
29.06.2007 18:09    #8
( pojade tu troche żartem ) xD

Roman Abramowicz i Roman Giertych :P hmm ... co oni maja wspólnego :P ...
1. Wspóle imiona
2. Chęć nieumiejetnego rzadzenia
3. Wywalanie pieniedzy w błoto ( Abramowicz na drogich ale cienkich grajków a nasz Roman na bezsensowne mundurki :P lepiej ta kase na dofinansowanie rzad dałby strajkujacym pielegniarkom :PP ehheh )
4. No i jeszcze : ten sam sposób myslenia i pewnośc siebie ze wszystko mu wyjdzie ( ale tak nie jest :P )

Sorry ze tutaj ale sie nie mogłem powstrzymac bo takie mi stwierdzenia naszło na głowe i musiałem :) Romany moga wszystko :P moze przydakiem dlatego jeden gracz Chelsea dostał tylko żółta za sprawa kupna sedziego :P

A teraz na serio : dotrzymuje sie wczesniejszej mojej odpowiedzi ! gra jest niesprawiedliwa ! i sedziowie źle odwzorowani ! SI - poprawcie to ! :D

aberdeen Młody aktywista

0
29.06.2007 18:25    #9
Tak jak w życiu...................
Zależy od sędziego i sytuacji.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution