obserwatorzy kretyni

patikao Proletariat

0
13.11.2006, 15:39    Pytanie
co to ma byc ? czy to bug ze obserwatorzy kretyni nikogo nigdy nie znajduja null kompletnie zadnych talentow myslalem ze to tylko ci z polski tacy ciemni a u ci nawet z realu czy barcy

patikao Proletariat

0
13.11.2006 15:44    #1
a 2 pyt czy jest mozliwe zeby zarzad kiedykolwiek przyjal ULTIMATUM

Post pomocny

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.11.2006 15:49    #2
1. Może wydałeś złe polecenie obserwatorowi albo nie wiesz, że możliwość znajdowania talentów w różnych częściach świata jest zależna od ilości pieniędzy jakie posiadasz w swoim klubie.
2. Jest to możliwe, ale musisz mieć świetną opinię u zarządu i kibiców oraz wygrywać trofea.

Post pomocny

patikao Proletariat

0
13.11.2006 15:59    #3
no dobrze to inaczej to komu sie udalo to zeby zarzad przyjal ultimatum a dalej sadze ze to bug z tymi obserwatorami

Post pomocny

Declan Partyzant

0
06.01.2007 00:40    #4
Dobra założyłem nowy wątek ale coś nie nie pojawił. Najwyżej go Państwo skasujecie- nieważne. Mam pytanie. Rok 2012, 6 obserwatorów - żaden nie działa. Nowe kontrakty, wymienieni na nowych - nic. Wysyłam ich, by sprawdzili kopaczy i żadnych sprawozdań.
Ikonka Obs utrzymuje się przy zawodniku jeden dzień a potem znika. W Obserwacjach info, że Scout jest w trakcie realizacji i tak przez miesiąc. Co się może dziać?

Post pomocny

0
06.01.2007 00:56    #5
Niestety, ja mam podobnie, tyle, że ci skauci się kompletnie opieprzają. Znajdują tam niby jakiś zawodników, ale głównie to ci których dałem do obserwacji. Raportów zresztą też nie ma.To panowie z SI muszą naprawić bo coś jest nie tak.

Post pomocny

przemass Partyzant

0
06.01.2007 07:48    #6
ja mam 2011 i jesli chce kaski wiecej na transfery to bez problemu daja tylko trzeba w poprzednich sezonach wygrywac cos i miec poparcie kibicow ze podoba im sie styl prowadzenia druzyny itd

Post pomocny

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
06.01.2007 10:28    #7
Mam ten sam problem z obserwatorami. NIe chcą mi nikogo wyszukiwać. Ale co miesiąc wysyłam ich od nowa i zawsze kogoś tam znajdują ciekawego. To też jest niejako zależne z jakich krajów masz piłkarzy załadowanych w grze.

Post pomocny

Scout Młody aktywista

0
06.01.2007 11:43    #8
Zależy gdzie i jakich scoutów wysyłasz. Jeśli wyślesz do Brazylii obserwatora, który ma niski poziom obserwacji tego kraju, to dużo trudniej o znalezienie talentu. Np. obserwator którego umieściłem na screenie, ma wysoką wiedzę na "temat" Anglii, co sprawia że dużo lepszych piłkarzy będzie nam przedstawiał w formie raportów.

Post pomocny

0
06.01.2007 11:55    #9
Scout: no niby tak, ale nawet jeżeli mój scout ma maks. wiedzy "o" Polsce, to nie przysyła raportów, ani w obserwowanych przez niego graczach nie ma tych piłkarzy, których miał on szukać. Przynajmniej tych piłkarzy jest bardzo nie wielu.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution