OE i załączone kraje

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.04.2007, 10:27    Pytanie
mam problem ... chce zagrac sobie kims z polskiej ligi ( bedzie to chyba lech ) i niestety mam słabego kompa ... wiec nie moge wł. za duzo piłkarzy ze wszystkich krajów ... waszym zadniem jakie kraj najbardziej pasowałby do OE ... napewno odp. ze to bedzie Białorus, wiec powiem Wam tak : włączyłem białorus i po 2 tygodniach gry ( w grze ) wszystkie polskie kluby zgłasząły sie po graczy ze wschodu i boje sie ze niedługo w polskiej lidze zrobił by sie kompletny syf i pełno białorusinow...a co Wy my myslicie na ten temat ... ??? czy jak graliscie w OE i wł. Bialorusinów to połowa polskiej ligi byla z Białorusi ??? czy jednak nie ??? ... a moze jest jeszcze lepszy kraj z którego piłkarzy sa dobrzy i przechodza do POLSKI ?? bede bardzo wdzieczny za odpowiedź ... nie wiem czy to temat na sufler ale zaryzykowałem ...

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.04.2007 10:31    #1
Nie musisz brać od razu lig. Możesz załadować polską, a jakby Ci się kiedyś znudziła to na wszelki wypadek możesz wziąć jeszcze np. angielską i hiszpańską. Co do tych Białorusinów, to weż po rpostu wszystkich piłkarzy z Białorusi, Czech, Ukrainy i np. Ekwadoru (z Ekwadoru przechodzą do polskiej ligi dobrzy piłkarze jak np. pierwszy bramkarz reprezentacji Cristian Rafael Mora :)).

sefko1 Przodownik pracy

0
24.04.2007 10:40    #2
Jak gram polską ligą do zawsze właczam Bułgarie i Serbie. Sporo tam talentów i chca przychodzic do polskich klubów. Jak jednak masz słabego kompa polecam wgrac:
Ligi : Polska (tylko1)
Baza danych : normalna
Dodatkowi piłkarze :brak (ewentualnie Serbia, Bułgaria)
Będziesz miał w bazie cos koło 8 tys graczy. Da sie grać.

martin Przodownik pracy

0
24.04.2007 11:52    #3
do ligi polskiej najlepiej jest włączyć dodatkowych piłkarzy z europy wschodniej np. ukraina, polecam też bałkany tak jak napisali koledzy powyżej typu serbia, ale też piłkarze z ameryki południowej przychodzą do Polski.oczywiście nie takie talenty jak np. Kerlon, ale są tam nieźli piłkarze do ligi polskiej

kyczy7 Przodownik pracy

0
24.04.2007 12:00    #4
TZ mi własnie chodziło nie o ligi ale o wszystkich piłkarzy z krajów ktorych na poczatku załadowuje bo wiadomo nie bede wł. ligi białoruskiej bo nie zamiarzam w niej kontynuować kariery

Sefko1 jednej ligi to ja nie wł. bo nie lubie tłoczyc sie ciagle w jednym zespolem, ostatnio grałem wdziewem 4 sezon i juz mi sie nudzilo a jakbym miał wł. jakas inna lige to poszedł bym gdzies do innego klubu a tak to musiałem kończyń kariere na tym save

sefko1 Przodownik pracy

0
24.04.2007 12:08    #5
To wgraj Sobie dodatkowo lige Serbska. Nie ma tam restrykcji dotyczących zatrudniania obcokrajowców (podobnie jak w Polsce). Niezła liga do granie jest też liga Beligijska i moja ulubiona Francuska.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.04.2007 13:34    #6
U mnie właśnie jak wziąłem piłkarzy z Białorusi i Ukrainy to po połowie sezonu było ich w Polskiej lidze na pęczki, widocznie są lepsi od polaków i dlatego znajdują zatrudnienie.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.04.2007 13:37    #7
Ja Ci radzę wgrać ligi [lub wszystkich piłkarzy] z: Białorusi, Bułgarii, Czech, Ukrainy, Serbii, Argentyny. To, że przychodzą zagraniczni gracze nie powinno być problemem, pod warunkeim, że są dobrzy. P:)

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.04.2007 15:07    #8
Ukraina Bialorus RPA Chile Ekwador Szwecja

zmijen Partyzant

0
24.04.2007 16:25    #9
ja tam jak gram w polska lige to biore jeszcze zaladowanie wszystkich zawodnikow z kraju Polska...i tez jest dobrze:D...jest wiecej zawodnikow polskich i trenerow

nie pasuje mi tylko ukraina do tych co wymieniacie z tego co zawsze patrze w ta lige dobry zawodnik dosyc sporawo kosztuje nawet taki Gancarczyk polak ok Ł500tys a w dobrym polskim klubie by sie nie lapal do pierwszego skladu a jest za drogi do slabszego klubu a i sam by nie chcial przejsc.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.