Piractwo!!!

pit9991 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2007, 17:21    Pytanie
Bardzo zaniepokoiło mnie fakt że coraz więcej ludzi woli piracką wersje Futball Menager 2007 niż oryginalną wersje.Wielu znajomych ma wersje piracką i nie przejmują się,że w niektórych sklepach fm można kupić za niecale 60 zł to nie duż o jak na taką grę wielkiego formatu. Piratów nie zraża nawet fakt,że tylko wersja oryginalna odczytuję patche(choć krążą pogłoski że znaleziono na to sposób).Mam nadzieję że FM 2008 będzie miał jakieś dodatkowe zabezpieczenia.

tabalugg Młody aktywista

0
21.05.2007 17:26    #1
acha fajnie że nam to mówisz :D ale sufler jest od pomagania sobie nawzajem,wiesz ??

Mattii Przodownik pracy

0
21.05.2007 17:27    #2
Ta wersja ma,przecież nie da się zainstalować patchy na pirata(przynajmniej tak wszyscy mówią,a jak to jest nie wiem).

tomekazs_36 Partyzant

0
21.05.2007 17:28    #3
i po co poruszasz po raz kolejny ten temat..... Piractwo jest i bedzie, nie da sie z tym walczyc, choć także jestem temu przeciwny... Pozdro

Użytkownik uznał post za pomocny

Malkovic Partyzant

0
21.05.2007 17:31    #4
VETO!! Jako (ex)pirat mówie ze da sie patcha zainstalowac bo raz mi sie udalo, jednak gdy musialem sie z tym pieprzyc ( przepraszam za wulgartnosc ) drugi raz po reinstalce gry, psotanowilem sobie kupic orginal za 99.90. Aczkolwiek, są sposoby na gre piratem i patche, z wlasnego doswiadczenia jednak mówię ze trzeba byc szalonym by to robic bo zajmuje to mnówstwo czasu.

Użytkownik uznał post za pomocny

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution