Polska Scena FM

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.04.2016 08:20    #1511
[quote="Pucek"]
Mnie to śmieszy, nie traktuje tego poważnie, bo trudno tę osobę traktować poważnie. Ale jak ktoś jednego dnia namawia do wspierania dobroczynności, a potem zalewa kogoś hejtem i tego typu tekstami, to... w sumie śmieszy mnie jeszcze bardziej.[/quote]

Rozumiem, że po konsultacjach ktoś się odniesie do innych poruszanych przeze mnie kwestii w mojej ostatniej wypowiedzi?

Edit: Zaś w kwestii akcji. Mahdi dał mi znać, że chce mnie nominować - nie zgodziłem się ale zadeklarowałem wpłatę ( co niedługo potem uczyniłem), ale nie przyszło mi do głoqwy, że moim nickiem lub osobą ktoś chce sobie kapitał marketingowy zbić. Lekka przesada. Cel jest szczytny i myslę, że już abstarchując od MFM, Cmrev też powinno się włączyć.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.04.2016 o godz. 08:33

Brazzo Młody aktywista

0
20.04.2016 09:02    #1512
[quote="IamTheSwarn"]To nie czytaj, jaki problem?? Chcesz coś robić to rób. Totalnie nie widzę, by zajmowanie się kimkolwiek/czymkolwiek miało przeszkadzać w robieniu czegoś pożytecznego.[/quote]
Imho, żeby wiedzieć co jest w danym poście, to trzeba go przeczytać. Dopiero po zapoznaniu się z treścią można stwierdzić, o czym on jest. Nie oceniam książki po okładce, a po treści przez nią prezentowanej.
Wracając do tematu. Z moich obserwacji wynika, że jakakolwiek współpraca obu stron, nawet w kwestii szeroko rozumianej dobroczynności, nie przejdzie. Więc pozostaje indywidualna działalność, za którą każdy sam siebie rozliczy. Pucek podjął już próbę zrobienia czegoś w tej materii. O ile dobrze pamiętam stworzył zbiorczy manifest z propozycjami osób, którym warto pomóc. Kto chce to może tam przecież zajrzeć.

Nascimento1998 Partyzant

0
20.04.2016 09:21    #1513
Coz - jest mi po prostu... Smutno. Akcja zapoczatkowana przez weszlo polega wlasnie na tym, zeby promowac ja w kazdym mozliwym miejscu i uwierzcie, ze chyba nigdy nikt z nominowanych nie przyznal, ze ktos sie chce kosztem niego wypromowac (!!!). Dla mnie jest to troche smutne, pomijajac nawet wszystkie antypatie Pucka do Mahdiego... Zaluje ze jednoczesnie nie opublikowalem tego na cmrev, a mialem taki pomysl.
Po prostu nie potrafie pojac, ze ktos uznal, ze zrobilem to dla promocji MFM... Niesamowite.

Pucek - Teraz pomysl, jak mogl poczuc sie po takich oskarzeniach Mahdi. Mi tez bylo smutno, jak niemal od razu kazales usunac swoje dane personalne... Niby to tylko 15/20 zl,, ale i nominacja pieciu osob, ktore nominuja kolejne...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.04.2016 o godz. 09:22

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
20.04.2016 09:23    #1514
Nie będę z Wami współpracował w jakimkolwiek zakresie. Moje konto zostało usunięte trzy razy z Waszego serwisu, więc powinniście być tego świadomi.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Bolson Minister ds. Nagłych

0
20.04.2016 09:24    #1515
[quote="romantico"] Zamiast tego kilku dostalo warny za "smietnik". Ba nawet do utworzenia takiego ogolnego dzialu nikt sie nie odniosl.
[/quote]
Odnoszę się zatem teraz. Taki temat powstanie i to już niedługo. Nie daje to jednak dyspensy na pisanie w tym czasie takich postów jak ten, za który dostałeś kolejne ostrzeżenie.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Nascimento1998 Partyzant

0
20.04.2016 09:25    #1516
Kondi - Jasne ze by sie przydala. On byl obecny w canal plus podczas jednego z meczow Lecha, wtedy tez wspomnialem o tym w blogu, ale wiadomo ze to zbyt malo, najlepiej zeby mozna bylo pomoc kazdemu...

Nascimento1998 Partyzant

0
20.04.2016 09:28    #1517
[quote="Pucek"]Nie będę z Wami współpracował w jakimkolwiek zakresie. Moje konto zostało usunięte trzy razy z Waszego serwisu, więc powinniście być tego świadomi.[/quote]

Nie chodzi nawet o to, juz pomijajac rodzaj tej wspolpracy (uwazam ze korona by Ci z glowy nie spadla, a pomoc mozna), jednak wiadomo - Twoj wybor, Twoja decyzja.

Pytanie - czy wzywanie do bojkotowania tego tgpu akcji bylo fair?

romantico Partyzant

0
20.04.2016 09:50    #1518
[quote="Bolson"][quote="romantico"] Zamiast tego kilku dostalo warny za "smietnik". Ba nawet do utworzenia takiego ogolnego dzialu nikt sie nie odniosl.
[/quote]
Odnoszę się zatem teraz. Taki temat powstanie i to już niedługo. Nie daje to jednak dyspensy na pisanie w tym czasie takich postów jak ten, za który dostałeś kolejne ostrzeżenie.[/quote]

Bolson w kanonie religijnym, to jesteś biskupem cmrev czy tylko proboszczem działu, bo nie wiem do kogo się odwoływać w kwestii tego warna? Zrozumiałbym gdybym dostał go za wątek w dziale do tego nie przeznaczonym ale gdzie mam pisać, gdzie sam stwierdzasz, że postulowany wątek dopiero jest w fazie planowania?.

Poza tym - myślę, że nie jestem odosobniony w tych poglądach, ale Bolson ostro w ostatnim czasie przesadzasz z tym umoralnianiem i przywoływaniem ludzi do porządku, przede wszystkim przez warny. Może ktoś ważniejszy powinien Ci włączyć ABS, bo chyba czujnik wysiadł.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.04.2016 o godz. 09:50

nocnytyper Partyzant

0
20.04.2016 09:56    #1519
[quote="romantico"][quote="Bolson"][quote="romantico"] Zamiast tego kilku dostalo warny za "smietnik". Ba nawet do utworzenia takiego ogolnego dzialu nikt sie nie odniosl.
[/quote]
Odnoszę się zatem teraz. Taki temat powstanie i to już niedługo. Nie daje to jednak dyspensy na pisanie w tym czasie takich postów jak ten, za który dostałeś kolejne ostrzeżenie.[/quote]

Bolson w kanonie religijnym, to jesteś biskupem cmrev czy tylko proboszczem działu, bo nie wiem do kogo się odwoływać w kwestii tego warna? Zrozumiałbym gdybym dostał go za wątek w dziale do tego nie przeznaczonym ale gdzie mam pisać, gdzie sam stwierdzasz, że postulowany wątek dopiero jest w fazie planowania?.

Poza tym - myślę, że nie jestem odosobniony w tych poglądach, ale Bolson ostro w ostatnim czasie przesadzasz z tym umoralnianiem i przywoływaniem ludzi do porządku, przede wszystkim przez warny. Może ktoś ważniejszy powinien Ci włączyć ABS, bo chyba czujnik wysiadł.[/quote]
Buahahaha

kondi192 Minister Kultury

0
20.04.2016 10:02    #1520
[quote="Nascimento1998"]Kondi - Jasne ze by sie przydala. On byl obecny w canal plus podczas jednego z meczow Lecha, wtedy tez wspomnialem o tym w blogu, ale wiadomo ze to zbyt malo, najlepiej zeby mozna bylo pomoc kazdemu...[/quote]

Ano był i to całkiem niedawno :)) Wtedy chyba też prowadzono zbiórkę pieniędzy na stadionie i klub przekazał jakąś tam część z każdego biletu sprzedanego na to spotkanie, na pomoc w sfinansowaniu leczenia Waldka.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution