Kurpiu, dobrze pamiętam to rozdrapywanie ran przy odejściu Mahdiego na własną stronę. Nie będzie czegoś takiego po raz drugi, możesz być pewien. Jeśli gdzieś będziemy o czymś pisać, to o FMie. Spokojna głowa.
@Kurpiu...warto pisać o czymś, by nie popełiać tych samych błędów.
W kwestii finału - Nasci pokazał klasę, ale Michael też miał swoje szanse (iluzoryczne?) biorąc pod uwagę półfinały.
Sama inicjatywa jest fajna, po części sam chciałem w to wejść, ale niestety są tam dosyć mocne ramy czasowe, a w przypadku osoby pracującej nie jest tak różowo.
[quote="Kurpiu"]
Na dniach odbył się przecież finał bardzo ciekawej i zdrowej rywalizacji w FMa, czyli Draft Duels (gratuluję organizatorom i uczestnikom) - bez żadnych kontrowersji i w przyjemnej atmosferze - tak trzymać! Finałowej rozgrywki nie mogłem śledzić, bo w sobotę byłem królem parkietu a w niedziele synem króla sedesów, ale coraz bardziej podoba mi się taka Scenowa inicjatywa. Niestety, ciągle wałkowany jest tutaj temat inicjatyw "negatywnych". Dobre newsy to żadne newsy, nie są odpowiednio "klikane" - a szkoda.[/quote]
Masz racje, bardzo fajna inicjatywa i nie potrzeba az tak duzo czasu, jakies 2h trwa rozegranie 5 meczy a można spokojnie zagrać z całkowicie odmiennym style gry. Co w Fm jest najfajniejsze :d
Czyli stara prawda znów się sprawdza, jest tam kilka spoko ogarniętych ludzi ale co z tego jak pewien osobnik działa na szkodę własnego serwisu. Ostatecznie i tak wszyscy wracamy tutaj, gdzie cenzura jest trochę mniej czerwona.
Generalnie weźcie zajrzyjcie tutaj http://bolso(...)era.html , zajmie wam to 4 minuty a przynajmniej zrobicie coś fajnego a nie się będziecie cały czas wygłupiać. Potem się możecie wygłupiać, już mnie to mało interesuje.
[quote="Pucek"]Coraz częściej mam takie smutne wrażenie, że serwis MFM nie powinien poszukiwać redaktorów, tylko lekarza psychiatrii albo psychologa.
Widzisz Mesjasz, w życiu warto być twardym, ale nie warto być twardogłowym. Wszystko wskazywało, że będziesz największym atutem MFM, a jesteś jego największym obciążeniem. Byłeś ciekawym i lubianym blogerem, ale jesteś fatalnym i hejtowanym twórcą serwisu. Nie jesteś tolerancyjny wobec dyskutantów, nie potrafisz współpracować, etos masz wypisany, ale niestosowany. Całe środowisko jest przeciwko Tobie. Opuszczają Cię Twoi najwierniejsi, zniszczyłeś wszystkie relacje. Nie wiem co Ci się stało, bo przez jakiś czas byłeś normalnym blogerem, chyba nie uniosłeś malutkiej, naprawdę małej internetowej popularności opartej o kilka mocnych kliknięć oraz życzliwych komentarzy i za wcześnie uwierzyłeś we własną gwiazdę, dlatego nie wzejdziesz i zgaśniesz. Nie wiem iloma zespołami kierowałeś w życiu, ale nie potrafisz zarządzać nastolatkami. To menedżerskie dno.[/quote]
Co do wzejścia i gaśnięcia, to chyba Wieszcz pisał "prorocze słowa" xD
// Edytowano 12 razy, ostatni raz 21.06.2016 o godz. 01:03
To nadal na czasie, bo Mesjasz chciał być na FM Revolution legendarnym wieszczem, a jest wrogiem ludu, więc tym bólem niespełnienia oblewa nas wszystkich co jakiś czas.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.
Co jak co, ale chociaż robił coś produktywnego (pisał teksty i śpiewał) dla siebie, nie siedział cały dzień przed kompem i nie zatruwał otoczenia. Twórczość artystyczną trza propsować! (oczywiście, jeśli jest na odpowiednim poziomie)
Najnowsze posty