Jako że nie było mnie tu półtora roku, widzę, że sporo mnie "ominęło":-)
Skoro jest jednak tak piękny temat jak Polska Scena FM....
Warto poinformować graczy (tych co może o tym nie wiedzą), że trzy tygodnie temu zakończyliśmy 2. edycję Mistrzostw Polski Wirtualnych Menedżerów, zwanych potocznie Rozgrywką Mistrzów. Pula nagród wynosząca 6000 zł została rozdzielona (plus kilkanaście gier Football Manager 2017). Zwycięzcą został wirtualny menedżer o nicku Sobu. Drugie miejsce zajął Pablo32, trzecie EddyManiolo.
Jako, że redaktor naczelny ostrzegł, aby nie linkować, stosuję się do zaleceń, ale szczegóły łatwo znajdziecie na portalu, który mam przyjemność od dwóch lat prowadzić.
Ledwie zakończyliśmy Rozgrywkę Mistrzów nr 2, już rozpoczęliśmy przygotowania do imprezy nr 3!
Dzisiaj ujawniłem pierwsze szczegóły, nagrody będą naprawdę rewelacyjne, a turniej najlepszy z dotychczasowych.
Równocześnie informuję, że udział w 3 RM może wziąć każdy oprócz człowieka posługującego się nickiem "romantico"; jego profil nigdy więcej nie zostanie zaakceptowany na portalu, którego jestem współwydawcą.
Ten post ma charakter informacyjny i uprzedzam, że nie będę odpowiadał na żadne zaczepki, czy też wchodził w dyskusje.
Te czasy dawno minęły :-)
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.01.2017 o godz. 17:54
Najnowsze posty