Porady, wskazówki

ag-25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2007, 20:18    Pytanie
Dopatrzyłem się luki w wyżej wymienionej tematyce! Teraz to nadrobimy! Temat istotny, pomocny dla innych, porady, sugestie, podpowiedzi, przemyślenia itp.

Zacznę dla przykładu:
- najważniejsza cecha gracza ustawionego "przed polem karnym" przy stałych fragmentach gry: 1. gra bez piłki, 2. strzał z dyst.
- Umiejętności są ściśle ze sobą powiązane i tak np: świetny technicznie piłkarz nie pokarze w pełni swojej umiejętności bez opanowania. Napastnik cechujący sie dobrym wykańczaniem tez nie będzie tak skuteczny bez dobrego opanowania.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.09.2007 20:58    #10
pucek odpowiesz na moje pytanie a jak nie to napisz mi na gadu(jest w 1 mojej wypowiedzi)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
16.09.2007 20:59    #11
Koledzy słucham sobie muzy i co jakiś czas odświeżam suflera.
Regulamin na pamięć nie bez przesady ale niektóre rzeczy się wie po przeczytaniu go jeden raz.

Ojjj starałem się grzecznie podpowiedzieć koledze a Wy już....trudno.

mariusz90 - napisze do Ciebie na GG bo myślę, że mamy sobie co nieco do wyjaśnienia...jeżeli można oczywiście
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
0
16.09.2007 21:36    #12
ag-25 - nie na tym polega Sufler.

Jeżeli chcesz podzielić się swoimi wskazówkami z innymi to masz wiele możliwości:
1) odpowiadać na pytania innych FM-maniaków
2) napisać kompleksowy poradnik na jakiś temat i przesłać go do redakcji - jeśli będzie OK, to go opublikujemy.
Ewentualnie możesz pokusić się o pisanie pytań i odpowiedzi do działu FAQ.

Pozdrawiam.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

ag-25 Partyzant

0
16.09.2007 21:43    #13
ok rozumiem :)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution