prezes żąda rozgłosu

MARAZM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.01.2007, 09:16    Pytanie
Gram Brighton I zdarzyło się coś takiego , że prezez żąda rozgłosu (chce abym sprowadził jakąś gwiazde co spowoduje że kibice zaczną mocno wierzyć w sukces klubu i w środowisku bedzie głośno o nas) moge przekroczyć budzet transferowy oile nie wpędze klubu w długi

czy ktoś miał takąsytuacje ?
i co najlepiej zrobić ?
jakich zawodników szukać ?

xpris Młody aktywista

0
19.01.2007 09:32    #1
Najlepszą sytułacją jest kupno właśnie gwiazdy.
Możesz poszukać jakiegoś młodego zdolnego gracza który ma nie małą reputacje, ale jakiegoś zawansowanego wiekowo.

Nile Partyzant

0
19.01.2007 09:35    #2
Ja mialem taką sytaucje w FC Koln jak jeszcze grałem w 2 lidze niemieckiej (to jest pierwszysezonon). Mówił że chce rozgłosu. No to kupiłem Matusiaka i Golańskiego (tego drugiego po 3 sezonach chciało kupić HSV). I jak składałem oferte to pisało prezes jest niezmiernie zadowolony że wziołeś jego sugestie do serca i chcesz sprowadzić zawodnika tak wysokiej klasy do klubu. Co mnie zdziwioło. I jak jest jakaś gwiazda a już wydałeś trochę kasy i masz np. 3 mln a za piłkarza chcą 5 mln to prezes się zgodzi. Kup hwiazdę poprostu albańskiego futboplu np. Hamidi czy jakos tak - jest dobry. i prezes pewnie się będzie cieszył albo Matusiaka kup i będzie po sprawie :))))))))

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.01.2007 09:46    #3
Nie ma się nad czym zastanawiać. Poszukaj jakiegoś piłkarza który jest już na początku gry bardzo dobry. Może być nawet starszy, ważne żaby miał wysoką reputację. Dobrze jest kupić jakiegoś polaka np. Witkowskiego, Kępe(łukasza), Valentin Dah. To są przykłady dobrych polskich piłkarzy 2-ligowych. Lepiej jest poszukać piłkarzy w 1 lidze, gorzej jest tylko z tym, że ci piłkarze są drożsi od 2-ligowych.

Mattii Przodownik pracy

0
19.01.2007 10:15    #4
Znajdź jakiegoś piłkarza który ci odpowiada np. na określoną pozycję i żeby miał dobrą reputację a jak sprawdzić żeby prezes był zadowolony z tego transferu?
Naciskasz na jakiegoś zawodnika potem "złóż ofertę" dalej po wyświetleniu ci się okna z transferem dla danego piłkarza na dole ekranu masz napisane np. "prezes jest zadowolony że posłuchałeś jego sugestii i sprowadziłeś tak znanego zawodnika" albo na odwrót że "prezes uważa że ten zawodnik nie jest na tyle znany aby dać klubowi rozgłos".

Szukaj piłkarzy a napewno jakiegoś znajdziesz.Powodzenia i Pozdrowienia.

Użytkownik uznał post za pomocny

Mattii Przodownik pracy

0
19.01.2007 10:19    #5
Ja osobiście polecam włączenie takiej opcij żeby jak najłatwiej ci było znaleźć:

wyszukiwanie piłkarzy-----dostosuj i włączasz(zaznaczasz opcje) popros asystenta aby usunął z listy życzen nierealne transfery

Oczywiście nie wyswietlą ci się wszyscy piłkarze którzy chcą do ciebie przejść ale powinieneś znaleźć paru ciekawych zawodników następnie sam wyrać jednego albo poprosić scouta o rapory i dopiero wybrać no to sam wybierzasz jak chcesz,jak ci bardziej odpowiada.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.01.2007 10:44    #6
kup sobie ali daei
to jest gwiazda :)

MARAZM Młody aktywista

0
19.01.2007 11:04    #7
No dzięki wielkie ;-) POwiem jaką mam sytuacje :

komunikat o żądaniu rozgłosu pojawił się po tym jak już kupiłem kilku chłopa , dwóch z nich odrazu okrzyknięto wielkim wzmocnienniem klubu i było bardzo dobre przyjęcie przez kibiców . (obaj odrazu pojawili się w informacjach o klubie jako ulubieńcy) Więc kasy na transfery zostało jakieś 100 tys euro i budżet płacowy na maksa wykorzystany , Próbuje sprzedać kolesia który zarabia za dużo co do swych umiejetności ale nikt go nie chce (zwalniam miejsce co by spełnic oczekiwania prezessa) co o tym myślicie ?

Muminas Młody aktywista

0
19.01.2007 12:03    #8
Musisz kupić jakiegos grajka, który będzie odpowiadał prezesowi, budżet transferowy mozesz przekroczyć tak, aby klubowe konto nie było na minusie ;) Jak składasz oferte jakiemuś graczowi to na dole pisze czy dany zawodnik "jest dość dobry aby przynieśc sławe klubowi" czy coś w tym stylu :P Sytuacja się może powtarzać jeszcze nie jeden raz w grze i musisz robic to samo az nie zadowolisz prezesa ;))

Mattii Przodownik pracy

0
19.01.2007 12:33    #9
Dobry pomosł marazm:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution