Problem z II i III ligą grywalną

dzikidingo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2013, 19:57    Pytanie
Siemanko. Mam taki o to problem. Gdy chcę rozpocząć nową grę, wyrzuca mnie do windowsa z komunikatem "Liczba drużyn spadających z II ligi grywalnej nie zgadza się z liczbą zespołów awansujących III liga". Chodzi o update dodający ligi grywalne do Polski. Przed ostatnim fixem nie miałem tego problemu, teraz mam i strasznie mnie to denerwuje, bo lubię pograć Pogonią Barlinek czy Pogonią Łapy :P Domyślam się, że da radę to jakoś zmienić w edytorze, ale że nigdy się tym nie bawiłem, nie wiem co i jak. Pomoże ktoś?

AdiLDZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.01.2013 00:54    #1
Otwórz edytora i popatrz, poprzeglądaj, pobaw się, a sam do tego dojdziesz. Wszystko na gotowe chcą...

Nie dla takich rad ludzie zadają tutaj pytania, nie potrafisz pomóc to nie przeszkadzaj.
Szemek

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.01.2013 o godz. 00:58

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution