Problem z Savem

grzegi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.12.2006, 21:11    Pytanie
Mam problem z savem! Nic się nie działo podczas zapisywania. Mimo to nie chce się wczytać. Wyskakuje komunikat "Nie można wczytać zapisanej gry" czy jakoś tak. Sprawdziłem, gra się ładuje w FM Scout co chyba eliminuje błąd sava, wkleiłem save do innego folderu, przeinstalowałem grę i nic! :( Proszę pomóżcie!

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.12.2006 21:16    #1
a może po zapisaniu niebezpiecznie wyłączyłeś kompa- resetowałeś lub nie było prądu??
a który grasz sezon bo może jak długo grasz to tak się robi- ja w 2006 miałem tak kilka razy

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.12.2006 21:20    #2
był już taki temat oto link z rozwiązaniem http://www.cmrev(...)368.html

Użytkownik uznał post za pomocny

matti91 Partyzant

0
27.12.2006 22:07    #3
Najlepsze rozwiązanie - jak już kiedyś pisałem - zapisywać przemiennie:
np. jak ja najpierw zapisuję pod plikiem "Wisła", to po graniu paru kolejnych meczy zapisuję pod plikiem "Kraków" i tak jak mi się save zwali to będę musiał przykładowo zagrać tylko 3 mecze, a nie całą grę od początku. Polecam mój sposób wszystkim graczom ;]

SyZtem Przodownik pracy

0
27.12.2006 22:09    #4
Tak, ale jeśli ktoś ma słabego kompa to nawet zapisywanie co miesiąc jest czasochłonne i nie chce sie czekać..
Co do tematu - kiedyś miałem taką sytuację, okazało się, że nie mam pamięci na dysku i oczyściłem troche i chulało

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution