Problem z wyszukiwaniem zawodników

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2007, 22:28    Pytanie
Gdy zacząłem grać Herthą Berlin to zobaczyłem sobie pierw najlepsze, realistycznie cele transferowe, na szczycie byli m.in. tacy zawodnicy jak C.J. Klaas Jan Huntelaar.
Później wyszedłem z gry, nie zapisałem, ale miałem sejw o jeden dzień wcześniej (w grze) czyli mało, a lista zawodników jest mniejsza i prawie nikogo wartościowego tam nie ma, tak jakbym miał jakiś beznadziejnych scoutów. Bez kitu teraz z tej listy nie mogę znaleźć kogoś porzadnego a minęło już pare tygodni. Proszę o pomoc.
Mam też takie małe pytanko nie na sufler, znacie jakieś świetnego DP pokroju Makelele, oczywiście nie takiego klasowego, ale takiego by przeszedł właśnie do Herty.
Pozdrawiam.

Miccli91 Partyzant

0
05.06.2007 00:20    #1
wejdz do dzialu talentow na stronie:
www.cmrev.com moze ja znasz.
nie na sufler.

r10gregor Młody aktywista

0
05.06.2007 07:20    #2
Dobry DP?? Postaraj sie o zakup Rio Mavuby u mnie w Fiorentinie i Lazio był świetny.. A tu masz kilka talencików z cmrev: Leighton Baines, Tomas Pekhart, Lenny, adil Chichi, Mauro Zarate, Pozdro i jak chcesz to se poprzeglądaj talenty:)

Użytkownik uznał post za pomocny

supertaktyk Proletariat

0
05.06.2007 07:34    #3
Nie do końca. Moim zdaniem to jest jakiś błąd gry. Kiedyś grałem Wisłą K. i raz miałem ponad 3 tysiące zawodników chętnych do gry w moim klubie, a dzień później niecały tysiąc.

Jeżeli chodzi o dobrego defensywnego pomocnika to ja Ci wręcz każę kupić Sergeya Kislyaka :P. Przemawiają za nim dwie rzeczy.
1. Jest doskonałym czyścicielem środka pola, potrafi sam odebrać piłkę i rozprowadzić akcję.
2. Ma bardzo wysokie PA, a więc w przyszłości będzie gwiazdą formatu dużego.

- - -

U mnie Kislyak był w pierwszej 11 LM sezonu 2008/2009, a więc wiem co mówię.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.06.2007 07:36    #4
ja wiem czemu sie tak stalo bo przekraczasz budżet płacowy i dlatego zarząd obniżył możliwe pensje do zaoferowania i nikt ciekawy nie chce przejść . A co do drugiego to bardzo poleciłbym ci Lucasa z gremio naprawde świetny zawodnik i ma dopiero 19 lat!!

supertaktyk Proletariat

0
05.06.2007 07:43    #5
Bzdura. Ja sobie z nudów gram Milanem mam ponad 1 milion na pensję, a nikogo ciekawego w możliwościach transferowych nie widzę. Natomiast gry poprosiłem raport o Henry'ego to mi znalazł, że bardzo chętnie przeszedłby do mojego klubu, a w możliwościach jego nie było.

DT Młody aktywista

0
05.06.2007 15:56    #6
moim zdaniem to jest wina asystenta, gdybys dal na przyklad swietnego scouta na asystenta pokazalo by ci realne transfery, ale jak masz slabego asystenta, a wiem bo gralem tez hertha pomoze ci tylko zatrudnienie nowego, lepszego. A na defensywnego radze kislyaka tak jak supertaktyk mowi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution