PROWOKACJA ( POLITYCZNA W PEWNYM SENSIE)

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.01.2007, 21:35    Pytanie
Czesc
Gram Wisla i mam Chelsea jako klub patronacki (najsmieszniejsze jest to ,ze prezes mowil ze taki znany klub jak Wisla nie powinien byc niczyim klubem p. i nawet niezamierza poruszac tego tematu).Interesuje sie kilkoma zawodnikami z chelsea (chociaz wypozyczyc).Czy idzie jakos sprowokowac klub patronacki zeby mi wypozyczyl tego zawodnika co akurat chce??

kurak69 Przodownik pracy

0
23.01.2007 21:37    #1
zaden zawodnik z chelsea i tak do ciebie nie przyjdzie na wypozyczenie. Zaden nie bedzie chcial. Profity to kasa z takiego ukladu i mecz towarzyski u siebie ale na wypozyczenia nie licz. niestety :(

Użytkownik uznał post za pomocny

predaktor Młody aktywista

0
23.01.2007 21:38    #2
nawet jesli Chelsea sie zgodzi(co jest mało prawdopodobne)to raczej piłkarz nie będzie chcial przejśc.Musisz zdobyc bardzo wysoką reputacje ale nawet wtedy bedzie trudno.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
23.01.2007 21:50    #3
Niestety nie masz szans na to miałem identyczną sytuacje jak ty, nie dostałem żadnego zawodnika bo nawet jak się godził na wypożyczenie to zawodnik się nie zgadzał, jedyne co miałem z tego to kasa i mecz towarzyski u mnie, za który zarabiałem bardzo bardzo dobrze:

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.01.2007 22:02    #4
Ja gram Recreativo i mialem identyczna sytuacje, otrzymalem Chelsea jako klub patronacki ni z tego ni z owego. Chcialem wykorzystac sytuacje i wypozyczyc kogos ale jedynym zawodnikiem, ktorego udalo mi sie wypozyczyc byl Sergio Tejera, ktory przyszedl do Chelsea rok wczesniej. Reszta zawodnikow nie da sie wypozyczyc "ze wzgledu na role jaka odgrywaja w klubie" . Mam nadzieje ze podesla mi kogos po sezonie bo sam nie moge nic wyegzekwowac^^

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.01.2007 15:23    #5
ja jak gralem leczna to mialem klub patronacki Aston Ville i paru piłkarzy mi wypoyczyli, glownie wegrow i slowakow

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
25.01.2007 14:39    #6
A ja miałem raz Irlandczyka wypożyczonego z Liverpoolu i został królem strzelców :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution