Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów
W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj
W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj

) do I ligi Podbeskidzie Bielsko-Biała, opartą niemal tylko na piłkarzy z zagranicy! Przejąłem ich w pierwszym sezonie jako beniaminka, utrzymałem w lidze. Następny sezon to 8 miejsce, awięc w środku tabeli, a ostatni sezon to już był prawdziwy sezon moich piłkarzy - mimo iż nie byłem faworytem do awansu, moi chłopcy zdobyli aż 83 pkt w 34 meczach, dystansując drugie Zagłębie aż o 14 "oczek"! Mówię Wam - nie wiem jak u Was, ale u mnie prawdziwą kuźnią talentów są drużyny ASEC-u Abidżan i Cotonu Sport. Połowa (a może więcej) graczy mojej drużyny pochodzi właśnie stamtąd! Podam mój podstawowy skład, chodź zapewne nikt nie będzie nikogo znał, bo to regeneranci. W nawiasie podam skąd przyszedł.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty