Witajcie, jak ja dawno nie potrzebowałem tutaj rozmawiać... piszę, ponieważ niedawno wróciłem z Anglii i zainstalowałem najnowszego FM. Intryguje mnie uproszczony system taktyczny, jaki zaimplementowano w grze.
Brak jest suwaków, przy ogólnej opcji np. linia obronna, przetrzymywanie piłki i reszta, to samo przy kwestiach z piłkarzami...
Czy ja naprawdę jestem taki ślepy, czy naprawdę - w stosunku do poprzedniego FM 2013 - ten aktualny sporo się uprościł, a w konsekwencji, stał się taki skarłowaciały?
Brak jest suwaków, przy ogólnej opcji np. linia obronna, przetrzymywanie piłki i reszta, to samo przy kwestiach z piłkarzami...
Czy ja naprawdę jestem taki ślepy, czy naprawdę - w stosunku do poprzedniego FM 2013 - ten aktualny sporo się uprościł, a w konsekwencji, stał się taki skarłowaciały?

). Za ich pomocą zdefiniować można te same rzeczy - szerokość gry, wysokość linii obrony, poziom agresji, rodzaj podań, itd. To wbrew pozorom bardziej realistyczne, bo nie można przecież piłkarzom grać "o jedną ciupkę suwaka mocniej pressingiem". Polecenia taktyczne są konkretne i jasne, a dzięki pomocy SI nie trzeba się martwić, czy nie używamy sprzecznych, bo gra sama je wyklucza.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty