Puchar Interkontynentalny!

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
22.02.2007, 11:39    Pytanie
Bracia! Dwa dni temu zakupiłem FM 2007 (wyjaśniam, że po raz ostatni grałem w CM 2001/02 zaliczając-bez przesady-dziesiątki sezonów rónymi klubami). Teraz-po latach przerwy-zdecydowałem się na nową wersję FM. Mój problem jest następujący: nie ma Pucharu Interkontynentalnego! (zdobywca Pucharu Europy kontra zdobywca Copa Lbertadores). Wyjaśniam-zainstalowałem patcha7.0.1 oraz wykasowałem Inc (pojawił się Kahn, Holandia, Niemcy, etc). Początkowo myślałem, że muszę zainstalować jakąś ligę południowo-amerykańską, lecz po wczytaniu argentyńskiej-również był brak Pucharu Interkontynentalnego. Dlaczego? Pomócie!
Mahdi

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2007 12:18    #10
ja tam najczesciej gram lige hiszpanska i wybieram wszystkie ligi z tego kraju(3) i po 2 z wloch i z anglii, po 1 z niemiec i francji. mam w zwyczaju grac dluzej niz 5 sezonow wiec jakbym wzial wiecej to sejw wazylby ponad 500 MB i strasznie wolno by sie wczytywalo i zapisywalo po pewnym czasie. jezeli wybiezesz same 1 ligi i tylko w nich bedziesz gral to nic sie nie stanie. statystyki zawodnikow z takich lig jak championship sa stale raczej i nie zmieniaja sie jezeli nie zaladujesz tej ligi

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
22.02.2007 12:21    #11
Jeszcze raz dzięki!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution