Pytanka o edytor

gepiuu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2007, 10:32    Pytanie
Witam ,jestem nowy i chciałem sie spytać o edytor. Gram w szkocji i Cardenas nie dostaje pozwolenia o pracę. Chciałbym go jakoś przenieść do mojej drużyny. Tylko, żeby nie stracić tych piłkarzy, których już ściągnąłem. znalazłem na forum program FMM 2.1 ale jak włączę grę to w nim jest napisane, że musze wybrać wersję gry. i w opcjach jest wersja 7.0.0,. ja też taką mam. Dobrym programem to robię? Jak tak to niech ktoś mnie naprowadzi jak to zrobić. Z góry dzieki

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.01.2007 10:47    #1
jaką masz wersję gry, z paczem??
jeśli tak to włączasz FM- a i swój save następnie łączasz FMM klikasz load i czekasz aż ci się załaduje gra następnie wpisujesz w ramkę na górze cardenas wciskasz enter i na żółtym tle pojawią ci się zawodnicy z tym nazwiskiem zaznaczasz właściwego i w zadładce info(czy coś takiego- ja mam po polsku nie wiem jak jest w angielskiej wersji)i tam masz nationality, zmieniasz na narodowość z UE i wciskasz save. i wszystko wyłączasz fmm i wracasz do gry a cardenas już powinien przejść do ciebie gdy złożysz oferte

gepiuu Partyzant

0
10.01.2007 10:51    #2
mam wersję bez patcha. i po PL. przed chwilą przeczytałem, ze FMM nie działa z polską wersją. To raczej sie nie da:/

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.01.2007 10:57    #3
gdy ja grałem rangersami bez patcha dostawał pozwolenie
może spróbuj mieć jakiś filalny z europy i wtedy dostanie

sefko1 Przodownik pracy

0
10.01.2007 12:08    #4
Jest FMM 2.1 do wersji poslkiej
http://forum(...)pic=9572

@Michałka
Nie dostanie. Bedziesz mógł jedynie go wypożyczyć i po 3 latach (W Belgii) może dostać.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.01.2007 12:25    #5
ściągnij jak mówił sefko1 a póżniej zrób tak jak ja pisałem

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.01.2007 12:32    #6
sefko
u mnie dostał i mówie poprostu

sefko1 Przodownik pracy

0
10.01.2007 12:54    #7
@Michałka
Ja nie mówiłem o tym, że u Ciebie nie dosatał, a tylko to, że posiadanie klubu w Belgii czy Holandii nie spowoduje, ze gracz dostanie obywatelstwo. Musi odczekac swoje (najkrócej 3 lata). A wracając do Ciebie do u mnie Cardenas nie dostał pozwolenie zarówno w Leeds, jak i w Nottm Forrest. Może w Szkocji jest inaczej :P
@widzekarpin
Jeśli juz to radziłbym dodać obywatelstwo dopiero po tym jak ukaże się informacja, że stara się pozwolenie o prace. Wtedy na drugi dzień wyskoczy informacja, że dosataje warunkowe pozwolenie na grę. Jeśli za szybko zmienisz mu obywatelstwo na EU, to zaczną się o niego starać duże kluby (Chelsea, Man Utd) i może byc trudno go pozyskac.

BTW. Kiedyś trochę bawiłem sie edytorem. Nawet fajny skład miałem. Ale po roku (rozgrywki) gra zaczeła mnie nudzić. Bo co to za zabawa, kiedy wszytsko możesz poprawić w edytorze. Ostatnio jak grałem w Leeds , szło mi kiepsko. Awansowałem do Premiership dopiero po barażach. Ale satysfakcja wtedy była ogromna. Niestety edytor ją zabija.
Tak wiec nie polecam używania.

gepiuu Partyzant

0
10.01.2007 17:11    #8
ten FMM tez nie dziala na mojej wersji. Sprawdzałem i jest napisane o tej wersji jak zwykle. A przydałby się ten programik:/

gepiuu Partyzant

0
10.01.2007 18:38    #9
Dobra już mam ten program. znalazłem inny temat na tym forum z działającym pod polską wersję FMM. A teraz inne pytanko, da sie w nim przenieść po prostu zawodnika do innej druzyny? bo klikam na nazwe obecnej i nic. jedynie moge swój klub ustawić jako ulubiony

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.