Rankingi Fifa Uefa

witrts1910 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.02.2007, 18:23    Pytanie
1.Bug albo przeoczenie? Gram Widzewem i z przepisów ligi i rankingu Uefa wynika że mistrz kw .LM 2,3 zdobywca PP, 4 Intertoto. A tu już się pogodziłem nawet z tym bo przegrałem ostatni mecz ligowy a potem nielada zdziwienie niegram w intertoto tylko w kw.Uefa. Czy czasem ten ranking i przepisy zamiast mówić o nadchodzącym sezonie niemówią o bierzącym czy jak bo nierozumie. W rzeczywistosci zawsze wiadomo a tu taki wałek
2.Ranking FIFA po kilku latach jest jakiś dziwny tzn np Brazylia zdobywa tytuł mistrza świata 2010 tak u mnie było a Anglicy z grupy nie wyszli a po mistrzoswach ranking że Brazylia 12 a Anglicy 3 wydaje mi się że w grze jest coś nietak
3.Pełność szczegółów - jeżeli załaduje 2 ligi Hiszpanskie (Primera-symulacja wszystkich meczów 2D,Segunda- Tylko komentarz) to grając Realem miałbym podgląd 2D meczów RM Castyllia i czy Real Madryt C zakładająć że druga drużyna gra w Segunda to drużyna C może grać w Segunda B - może ktoś wie bo nieznam przepisów ligi Hiszpańskiej tak dobrze
w sumie nigdy nie lubiłem grać takimi markami więc istnieje możliwość takiego rozwiązania że szkoleniowcem Realu jest Del Bosque a ja prowadze rezerwy?? chyba niee??
4.Niemacie wrażenia że polska liga jest zabardzo dopasiona tzn tacy zawodnicy jak Błaszczykowski np nie wyjechał zagranice? Ciekawe czy w patchu panowie z SI zrobią Puchar Ekstraklasy ale pewnie jak zawsze zapomną i czy w Realu będą Ci trzej polacy

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.02.2007 18:28    #1
2. pewnie brazylia byla nisko w rankingu przed mistrzostwami, a anglia co najmniej w pierwszej trojce
4.nie mam tekiego wrazenia- blaszczykowski nie wyjechal?- jego sprawa

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.02.2007 18:28    #2
1. A może w PP wygrałeś lub zagrałeś w finale albo wygrałeś fair play.
2. Ranking obejmuje kilka lat, być może wcześniej Brazylia grała słabo, a Anglia wygrywała MŚ i ME, a Canarinhos zanotowali słabe występy w Copa Lipertadores.
3. Nie wiem, nigdy tam nie grałem.
4. Polacy w Realu to raczej tak, a co do PE to wątpie.

Użytkownik uznał post za pomocny

0
05.02.2007 18:29    #3
aha, powiec o co dokladnie chodzi w pytaniach 1 i3, bo strasznie zamotales :p

hoody Przodownik pracy

0
05.02.2007 18:32    #4
1. Pewnie Polska podskoczyła w Rankingu Uefa i więcej miejsc jest przydzielonych w pucharach! To że Brazylia zdobyła mistrzostwo to aż tak wiele nie znaczy! Może do tego roku 2010 grali żenująco i baardzo spadli w rankingu no i po wygraniu MŚ wskoczyli na te 12 miejsce! A co do Angli może zdobyła ME i dobrze jej szło do MŚ! 3. Nie da sie prowadzić rezerw Realu i zeby kto inny prowadził "Pierwszy" Real (a szkoda) 4. Niektórzy piłkarze są naprawde na wypasie jak na polską ligę! Błaszczykowski jest tego przykładem! A Puchar Ekstraklasy może sie pojawi! Ale sądzę że najszybciej w FM 08! A tych trzech Polaków co do Realu poszło pewnie już będą w rezerwach królewskich!

hoody Przodownik pracy

0
05.02.2007 18:33    #5
Gelu pisownia! Kto was nauczył stawiać takie byki? NIE POWIEC tylko POWIEDZ... P-O-W-I-E-D-Z

ZYGa91 Partyzant

0
05.02.2007 18:34    #6
1. Przepisy, które są na stronie ligi obowiązują w tym sezonie, który masz i tak są typowane drużyny do LM,P. UEFA i Intertoto...

4. Polska liga w tym momencie ma słaby poziom i to jest prawda, że w FM jest zbyt silna, bo tylu piłkarzy ilu wyjeżdża z kraju na zachód (i wschód?) to niezbyt realistyczne ;)

Puchar Ekstraklasy z tego, co pisał Główny research polskiej bazy danych to będzie, jednak prawdę poznamy, gdy dostaniemy Patch'a (i update) ;)

0
05.02.2007 18:35    #7
4. Polacy będą na 99% uwzglednieni, bo przeciez od takich klubow jak real Si zaczyna aktualizowanie skladow

0
05.02.2007 18:37    #8
sorry, pierwszy raz mi się to zdarzylo, bo sie porzadnie wnerwilem, bo przegralem wazny mecz. to juz sie nie powtorzy, jeszcze raz przepraszam

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.02.2007 18:37    #9
3.Nie ma takiej możliwości abyś prowadził drużynę rezerw.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution