Rezerwy i U-18

Sikor18 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.01.2007, 13:43    Pytanie
Zacząłem grać Zaragozą i rezerwy a także U-18 niegrają w żadnych ligach. Wiem że rezerwy w Hiszpani grają w niższych ligach ale włączyłem wszyskie dostępne ligi z tego kraju i nic. Mam pytanie czy po roku albo więcej moje rezerwy albo U-18 zagrają w jakiejś lidze??

NaVaR Partyzant

0
09.01.2007 13:47    #1
ja kiedys spotkalem sie prowadzac barce (to bylo w fm2006) ze mialem tak ze ustawilem pierwsza i druga lige i tez moje rezerwy nie graly nigdzie a bodajrze po dwoch sezonach awansowaly do drugiej ligi i juz byly tam oczywiscie wyzej nawet jak wygralem lige druga nie mogly awansowac bo nie moze byc dwoch druyn w jednej lidze
moze w fm2007 tez sie tak stanie czekaj moze akurat
bo tak jak jest ze spadaja i awansuja moze jakos tam sie to generuje samo kto ma awansowac i akurat trafi na ciebie

MARAZM Młody aktywista

0
09.01.2007 13:52    #2
ja gram brighton obecnie angielska championship i przed rozpoczęciem sezonu dostałem wiadomość mniej więcej takiej treści : zaproszenie do ligi czy chcesz aby twoje rezerwy uczestniczyły w rozgrywkach ligowych i to samo u-18

NaVaR Partyzant

0
09.01.2007 13:59    #3
ja gram gornikiem i tez dostalem taka propozycje czy chce zeby moje rezerwy uczestniczyly w lige jakiejs tam ale z tego co wiem to w hiszpani rezerwy graja w normalnych ligach czyli w drugiej i trzeciej ktora jest podzielona na grupy i jest tylko taka zasada ze nie moga dwie druzyny z tego samego klubu grac w jednej lidze
bodajrze sprawdz sobie na rozpaczecie gry w fm2007 real ma w drugiej lidze swoje rezerwy sprawdz soboe to
ja mysle ze trzeba cierpliwie czekac i moze akurat jakos sie awansje

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.01.2007 14:13    #4
W Hiszpanii rezerwy grają w niższych ligach, jeżeli nie ma twoich rezerw w niższej lidze to znaczy że są jeszcze niżej i musisz czekać aż awansują, nic na to nie poradzisz niestety. A co do drużyny U-18 to one grają w jakiejś tam lidze ale ne można zobaczyć gdzie niestety. U mnie w U-18 wszyscy zawodnicy mają zagrane jakieś mecze i strzelają bramki, niektórzy tych meczy rozegrali naprawdę sporo:)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.01.2007 15:12    #5
Z tego, co wiem to przed sezonem zostają wysyłane do klubów zaproszenia do gry w ligach u-18 czy 19 no i z rezerwami jest tak samo, jeżeli się nie zgodziłeś to, na obecny sezon... przepadło. Ale jest(chyba) możliwe też, że nie masz dostatecznie dobrych obiektów i bazy treningowej, ale możliwe, że mi się to tylko obiło o uszy i jest to nie prawda.

Ebi-21 Kenebi Partyzant

0
09.01.2007 18:42    #6
bo gaja w 4 lidze

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.01.2007 18:46    #7
Tam są ligi:
Primera Division,
Segunda Division,
Segunda Division B 1,2,3,4.

Rezerwy grają w lidze Segunda Division B ... (z paroma wyjątkami np. Real Madryt). U - 18 nie grają nigdzie - organizuj sparingi.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.