Mam pytanie już w pierwszym sezonie wystawiam Lukaku do gry i gra przeciętnie strzela mało bramek czy jest po prostu zza młody a może zmiana roli mu pomoże jaką polecacie rolę dla Lukaku?
. Ale musisz pamiętać, że jedna taksą się nie opłaca jako tako grać. trzeba mieć ze 3. Albo modyfikować dużo. Traore, to przykład anorektyka. Neymar sprawdzi się doskonale. Sam go tam wystawiam na stare lata mu przyszło, żeby 5-krotny król strzelców Ligue Une musiał tyle biegać. W ogóle zauważyłem, że zespół, gdzie na środku gra trzech ŚP grają dużo lepiej. Zauważyłem to po 15 sezonach gry we Francji, ale lepiej późno niż wcale. Dla mnie Affelay nie jest jednak napastnikiem.// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.08.2010 o godz. 17:15
Użytkownik uznał post za pomocny
Użytkownik uznał post za pomocny
. Ale musisz pamiętać, że jedna taksą się nie opłaca jako tako grać. trzeba mieć ze 3. Albo modyfikować dużo. Traore, to przykład anorektyka. Neymar sprawdzi się doskonale. Sam go tam wystawiam na stare lata mu przyszło, żeby 5-krotny król strzelców Ligue Une musiał tyle biegać. W ogóle zauważyłem, że zespół, gdzie na środku gra trzech ŚP grają dużo lepiej. Zauważyłem to po 15 sezonach gry we Francji, ale lepiej późno niż wcale. Dla mnie Affelay nie jest jednak napastnikiem.// Edytowano 3 razy, ostatni raz 10.08.2010 o godz. 18:55
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
338 online, w tym 0 zalogowanych, 338 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty