Save/load

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.01.2007, 17:33    Pytanie
Witam czy nie wiecie może, czy istnieje możliwość by nie było czegoś takiego że można wyłączyć grę i załadować ją od nowa przed przegranym meczem? Gram z bratem i on często tak robi co mnie niestety wnerwia, czy jest jakiś sposób by to zablokować, to przecież zabija cały realizm gry!!!!!

Fot Partyzant

0
25.01.2007 20:47    #10
przeciągnij go na jasną strone mocy...wtedy może sie zreflektuje

Krychamistrz13 Partyzant

0
26.01.2007 00:17    #11
Ja mam mlodszego brata i jak by mi sie dotknal do fm'a to chyba by stracił rece;). A na serio to poprostu szybko wciskaj skrót klawiszowy po kazdym meczu zeby zapisac i po sprawie.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
26.01.2007 04:48    #12
Mam inny pomysł. Zabija brata, poćwiaruj jego zwłoki, spal na stosie, popiół wsyp do doniczki z paprotką i obserwuj jak ona rośnie.
Drugi pomysł jest taki, żebyś rozpoczął grę na swoim własnym save'ie. Pozbędziesz się kłopotu.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.01.2007 10:19    #13
Do Wujka Przecinaka: czy to nie zbyt drastyczne rozwiązanie???

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.01.2007 10:28    #14
chyba Wujek Przecinak ma problemy z psychiką radziłbym odwiedzic terapeute, a co do pytania to uswiadom mu ze taka gra nie ma sensu np. powiedz mu czy jak ManU przegra to czy Ferguson prosi o powtorzenie meczu

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
26.01.2007 11:06    #15
Kolego kozzi problemów nie ma żadnych. Tobie z kolei radzę nabrać odrobiny dystansu i popracować nad poczuciem humoru.
TZ roziwązanie jest jak najbardziej pokojowe :D .
Wasze porady są zaiste niesamowite. Technicznie nie da się tego rozwiązać. Rzeczywiscie jedynym rozwiązaniem może być natychmiastowe save'owanie tuż po meczu. Inaczej się nie da.
Proponujecie różne formy rozmów z bratem. No i co? No i nic. Chłopaki sami muszą rozwiazać problem miedzy sobą. gadanie o jakiś Fergusonach nic nie da.
Pedro powiedz bratu, że nie masz ochoty na takie pier..., bo cię to wkurza. Nie interesuje cię taka gra i koniec. Jeżeli brat chce się bawić w S&L to niech rozpocznie sobie nową grę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution