skaut nie reaguje

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.07.2007, 15:24    Pytanie
mam pewien problem. ufam swoim skautom niezwykle, szczegolnie zycie ulatwiaja potencjalne ceny podawane przez nich. dzieki nim o wiele latwiej sprowadzic zawodnika za w miare normalne pieniadze, lub przy zbyt wygorowanych rzadaniach mozna szybko odpuscic, wlasnie z radoscia wysylalem rumuna do grecji, czekam dzien, drugi, trzeci - nic!!!
to puszczam anglika mija pare dni i tez nic, nawet moj asystent - ukrainiec olał sprawe a musze dodac ze probowalem tez "Tylko karte informacyjna".

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.07.2007 15:26    #1
musisz poczekac az ci zawodnicy zagraja jakis mecz,jesli nie masz tej ligi to musisz czekac na sparing zespolu ,w ktorym ten gracz wystepuje

Gumierpool Młody aktywista

0
04.07.2007 15:30    #2
Bardzo często mi się tak zdarzało na pierwszej bazie danych. Po wydaniu uaktualnienia już takie przypadki rzadziej się zdarzały, lecz jednak parę takich miałem. Szczególnie gdy wysyłałem scouta do egzotycznego kraju.

I może właśnie w tym sęk. Może Twoi skocui nie za dobrze czują się w zaleconym przez Ciebie kraju, może potrzebują więcej czasu, aby zapoznać się na tamtejszym rynku.

Ja w takich przypadkach staram się być cierpliwy i po prostu czekać. Na pewno dłużej niż dwa, trzy dni...

Użytkownik uznał post za pomocny

0
04.07.2007 15:31    #3
no ale daje tylko "karta informacyjna", od reki polecam skauta Dorinela Vintille, ktory niemal zawsze realizujac to polecenie podaje nawet kolor oczu zawodnika, nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie zdazylo, co mam zrobic zeby sie skauci obudzili?

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.07.2007 15:34    #4
mówie ci musisz poczekac az druzyny w tym kraju rozegraja jakies spotkania

0
04.07.2007 15:35    #5
panie Gumierpool, zmurowalo mnie, moj francuski skaut byl w grecji ponad miesiac szukajac talentow, ktore i tak nie godzily sie na transfer do mnie i wlasnie zabojad natychmiast podal mi karte informacyjna(szkoda ze to dosc kiepski skaut :/ )
temat do zamkniecia

ps z grecji nie greka wyciagam

Gumierpool Młody aktywista

0
04.07.2007 15:38    #6
No właśnie. Być może jest tak jak pisze Santosinho. No bo jak niby scout ma Ci ocenić zawodnika jak go nie widzi podczas meczów, bo ich nie rozgrywa?

Inaczej sprawa by wyglądała gdyby gracz, którego scout ma obserować rozegrał już parę spotkań, a Ty i tak nie dostajesz żadnych informacji na jego temat. To już by było conajmniej zastanawiające i musiałbym szczerze przyzać, że taki przypadek - o ile mnie pamięć nie myli - nigdy mi się nie przytrafił.

TehRegent Partyzant

0
04.07.2007 15:48    #7
1. Musi się odnaleźć w rynku.
2. Musi zobaczyć, bądź usłyszeć co nieco o zawodnikach, etc.

RAFIKO Partyzant

0
04.07.2007 15:54    #8
a to leniuchy

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.07.2007 19:04    #9
zgadzam sie z "RAFIKO"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution