Spadające staty trenerów?

eaters Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.01.2007, 17:41    Pytanie
Mam problem: Otóż gram sobie moim ulubionym Napoli już 3 sezon. Przez cały czas żmudnie dobierałem sztab szkoleniowy i w końcu na początku 3 sezonu, udało mi się uzyskać po 5 gwiazdek na każdy dział treningu i lekkie obciążenie każdego trenera. Jakież było moje zdziwienie gdy pod koniec tegoż sezonu zorientowałem się że aż w trzech kategoriach treningu mam 4 gwiazdki (mimo ze wszędzie było 5). Trenerów nie zmieniałem, a wszyscy mają dalej lekkie obciążenie. Czy to jest stałą strata? Może to Bug? Też tak macie? Mam najnowszego patcha. Zrobiłem nawet eksperyment : Zatrudniłem nowych trenerów tak by znowu mieć wszędzie po 5 gwiazdek, potem poszedłem na urlop i mniej więcej po roku znowu zaczęły im zmniejszać się gwiazdki. O co chodzi? Help!!

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.01.2007 19:03    #1
to chyba bug bo trenerzy raczej nie cofaja sie w rozwoju, a co najwyzej rosna im statsy

a moze zwieksza ci sie liczba trenujacych zawodnikow, bo nie zawsze jak dochodzi kilku graczy to zmnienia sie obciazenie trenerow ale moze ilosc gwiazdek

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

0
17.01.2007 11:00    #2
Też to mam w Polskiej lidze, gdzie dobrych trenerów od defensywy jest jak na lekarstwo. Kiedy już znalazłem jednego, to mu statsy spadły. Ale co ciekawe, kiedy jedne spadają, inne idą chyba lekko w góre, ale nie jestem pewien.

Kuba16.07.91 chyba ma racje, to raczej lekki bug, bo jeśli według twórców statsy trenerów miały się zmieniać to chyba powoli, i powinni to raczej naprawić w patchu ...

giersik Przodownik pracy

0
17.01.2007 18:36    #3
A dlaczego uważacie, że to jest BUG ?? Statystyki spadają zarówno u zawodników, jak i u trenerów. Może sią zdarzyć tak, że poprostu trener nie ma już pomysłów na trening i trenig staje się mniej wartościowy.

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

0
17.01.2007 19:00    #4
No ale jak nie ma nowych pomysłów, to niech atrybut nie wzrasta, ale ma już swoją jakąś wiedzę i dziwne, żeby ona nagle zaczęła spadać, a tak wychodzi ze spadających atrybutów...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
18.01.2007 12:20    #5
Miałem obserwatora OU 20 OP 20 , a po sezonie i paru eskapadach na różne krańce świata spadły mu do 18 17... Z trenerami jest to samo...
PS. W polskiej lidze znaleźć trenera z obroną >15... graniczy to z cudem. A jeżeli już znajdziesz, to tak mu spadnie do 13...

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2007 16:01    #6
Ja mam Sławomira Majaka i on ma trening defensywny na 19... i ciągle rośnie. Gram Odrą Opole. To nie jest żaden bug, nie można zawsze robić czegoś tak samo dobrze, można lepiej lub gorzej. Nawet trenerzy jak napisał kolega wyżej, tracą umiejętności.

eaters Młody aktywista

0
19.01.2007 10:41    #7
Tok. Wszystko ok. Tylko sprawdzilem i trenerom w innych zespolach staty nigdy nie spadaja. Gdzie tu jakis sens?

snail7 Partyzant

0
19.01.2007 16:00    #8
Hmm.. próbując zrozumieć wasz tok myślenia sądzicie że trener nie może mieć wraz z wiekiem słabszych statsów, a jedynie mogą się zatrzymać lub rosnąć.
Błąd! in real world stary trener jak każdy człowiek może zdziadzieć i się rozleniwić krótko mówiąc. Poza tym sport w tym piłka nożna jak każda dyscyplina ewoluuje rozwija się, jeśli trener nie jest dość pracowiny niedokształca się we własnym zakresie zostaje wtyle za światowymi standartami a więc nie traci swej wiedzy a jedynie ta wiedza się przeżywa staje się nieaktualna np. :)

Natomiast na pytanie jak podeszli do tego problemu twórcy gry nie jestem w stanie odpowiedzieć i nie wiem czy to jest bug. u mnie nie zauwazylem spadku statsow trenera

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.