Statystyki...

nx9105 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2013, 22:28    Pytanie
Wchodzimy w profil zawodnika --> historia - i widzimy mecze, bramki, asysty, itd... ale tyczą się one tylko meczy ligowych, a jak zrobić by zsumowalo - ligowe, pucharowe, reprezentacyjne, nikoniecznie już towarzyskie?

(nie interesuję mnie ten podział poniżej)

Czy da się tak wogole zrobić?

stefan1984 Młody aktywista

0
11.01.2013 07:43    #1
Chyba się nie da. Poza tym zauważ, że w historii prawdziwych zawodników w poprzednich, niegrywalnych sezonach, pokazywane są tylko mecze ligowe, i gdyby od sezonu w którym ukazała się gra umieszczać w podsumowaniu wszystkie mecze, zrobił by się bajzel.

nx9105 Partyzant

0
11.01.2013 10:40    #2
Masz rację, Myślałem tylko że gdzieś w opcjach jest zmiana widoku statystyk o której nie wiem... Dzięki.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution