szybkosc gry

Sigon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.08.2007, 14:01    Pytanie
witam.

Mam maly problem. Mianowicie kiedys przesunalem suwak "Sytuacje" Podczas Meczu maxymalnie w prawo co dalo efekt przyspieszonego tempa. nie chcialo mi sie po prostu patrzec na denny sparing mojej druzyny z jakimis fryzjerami. spodobala mi sie ta opcja poniewaz podczas sezonu jest niewiele meczy na ktore chcialem z dokladnoscia patrzec i gralem na tej szybkosci dosc dlugo. pewnego razu chcialem obejrzec jak moja druzyna mierzy sie z lepsza od siebie i przesunalem suwak na poziom "normal". i tu jest problem. otoz wszystko dzieje sie w zwolnionym tempie. na poczatku myslalem ze po prostu wydaje mi sie po graniu tak dlugo na przyspieszonym tempie. jednak jestem pewny ze cos jest nie tak. zawodnicy snuja sie po boisku jak muchy w smole.i nie wiem jak to zmienic. bylbym wdzieczy za pomoc

krooger1988 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
13.08.2007 14:05    #1
Poszukaj tematów w wyszukiwarce. Byly na ten sam temat co twoj.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
13.08.2007 15:50    #2
Skorzystaj z porady Kroogera1988, na pewno znajdziesz rozwiązanie.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution